Vaga 27-G / Huelga 27-E / Strike on Jan-27

publicado a la‎(s)‎ 21 ene. 2011 6:44 por C Pascual   [ actualizado el 21 ene. 2011 6:48 ]
(email sent to CELLS staff on 2011-01-21)

::::::::::::::::CATALÀ::::::::::::::

Hola companys,

Des de la Secció Sindical de CGT-CELLS us informem que el proper dia 27 de gener de 2011 s'ha convocat una jornada de Vaga General a les Comunitats Autònomes de Catalunya, Euskadi, Nafarroa, Galiza i les Illes Balears.
 
A Catalunya, aquesta convocatòria l'han realitzat de forma conjunta les següents organitzacions sindicals: CGT, CNT, COS i Solidaritat Obrera.

El passat dimecres 19 de gener, la nostra secció sindical va registrar a CELLS la documentació relativa a la convocatòria i, per tant, qualsevol persona pot realitzar la vaga de forma legal i amb totes les garanties de l'exercici d'aquest dret constitucional.
 
Creiem que es donen les circumstàncies sòcio-polítiques per a convocar una Vaga General i, per tant, que aquesta està plenament justificada a la vista de l'actitud del Govern en matèria de drets laborals i socials, així com de l'evolució de les negociacions sobre la reforma de les pensions (la qual està previst aprovar en forma de projecte de llei el proper 28 de gener). Així doncs, no entenem per què els sindicats majoritaris (CCOO i UGT) finalment s'han fet enrere i han decidit no convocar-la a nivell estatal, tal i com havien estat anunciant.
 
Tot i així, som conscients que a Catalunya no es tracta d'una convocatòria amb suficient recolzament social previ i, per tant, des de la secció sindical de CGT-CELLS no fem una crida explícita a secundar la vaga del proper 27 de gener.
 
Tanmateix, tenint en compte la situació que estem vivint i l'enorme probabilitat que les polítiques de retallades socials vagin en augment, us animem a participar a les diverses mobilitzacions que s'han convocat arreu del territori per tal de mostrar el rebuig a les mesures neoliberals aplicades pel Govern (retallades de salaris i pensions, reforma laboral, reforma de les pensions, etc.) i defensar els drets dels i les treballadores.
 
Manifestació Central a Barcelona:
Dissabte 22 de gener, 17h, Plaça de Sants (<M> L5 Plaça de Sants)

Per a més informació, podeu visitar:
http://sites.google.com/site/cgtcells/intro/retalladessocialsrecortessocialessocialbenefitscuts
 
Si teniu preguntes o comentaris, podeu contactar qualsevol membre de CGT-CELLS o fer servir els següents contactes:

Secció Sindical CGT-CELLS
email: synchrotron.cgt@gmail.com
tel: +34 644 021202
web: http://sites.google.com/site/cgtcells

:::::::::::CASTELLANO::::::::::::::::

Hola compañeros,

Desde la Sección Sindical de CGT-CELLS os informamos de que el próximo día 27 de Enero de 2011 se ha convocado una jornada de Huelga General en las Comunidades Autónomas de Cataluña, Euskadi, Nafarroa, Galiza y las Islas Baleares.

En Cataluña, esta convocatoria la han realizado de forma conjunta las siguientes organizaciones sindicales: CGT, CNT, COS y Solidaridad Obrera.

El pasado miércoles 19 de Enero, nuestra sección sindical registró en CELLS la documentación relativa a la convocatoria y, por tanto, cualquier persona puede realizar la huelga de forma legal y con todas las garantías del ejercicio de este derecho constitucional.
 
Creemos que se dan las circunstancias socio-políticas para convocar una Huelga General y, por ello, que la misma está plenamente justificada a la vista de la actitud del Gobierno en materia de derechos laborales y sociales, así como de la evolución de las negociaciones sobre la reforma de las pensiones (cuya aprobación está prevista en forma de proyecto de ley el próximo 28 de Enero). Así pues, no entendemos por qué los sindicatos mayoritarios (CCOO y UGT) finalmente se han echado atrás y han decidido no convocarla a nivel estatal, tal y como habían estado anunciando.
 
Aún así, somos conscientes de que en Cataluña no se trata de una convocatoria con suficiente apoyo social previo y, por tanto, desde la sección sindical de CGT-CELLS no hacemos un llamamiento explícito a secundar la huelga del próximo 27 de enero.
 
Sin embargo, teniendo en cuenta la situación que estamos viviendo y la enorme probabilidad de que las políticas de recortes sociales vayan en aumento, os animamos a participar en las diversas movilizaciones que se han convocado en todo el territorio para mostrar el rechazo a las medidas neoliberales aplicadas por el Gobierno (recortes de salarios y pensiones, reforma laboral, reforma de las pensiones, etc.) y defender los derechos de los trabajadores.
 
Manifestación Central en Barcelona:
Sábado 22 de enero, 17h, Plaza de Sants (<M> L5 Plaça de Sants)

Para más información, podéis visitar:
http://sites.google.com/site/cgtcells/intro/retalladessocialsrecortessocialessocialbenefitscuts
 
Si tenéis alguna pregunta o comentario, podéis dirigiros a cualquier miembro de CGT-CELLS o usar los siguientes contactos:

Sección Sindical CGT-CELLS
email: synchrotron.cgt@gmail.com
tel: +34 644 021202
web: http://sites.google.com/site/cgtcells

.
:::::::::::::::::::::::ENGLISH:::::::::::::::::::::::

Dear colleagues,

We, at CGT-CELLS union section inform you that a General Strike day has been called for January the 27th in the following regions: Catalunya, Basque Country, Nafarroa, Galiza and Balearic Islands.

The organisers in Catalunya are the following unions: CGT, CNT, COS and Solidaritat Obrera.
 
On last Wednesday (Jan-19) we officially handed CELLS the documentation regarding the strike, so that any person at CELLS willing to go on strike can do so being fully covered with all legal protection given by the Constitutional Right to go on Strike.
 
We think that the current socio-political situation justifies a General Strike, given the attitude of the Government regarding social and labour rights as well as the latest developments of the negotiations on the reform of retirement wages (which is scheduled to be approved on Jan-28). For all this, we don’t understand why the largest unions (CCOO and UGT) stepped back from their initial announcement and decided not to call for strike.
 
However, we are aware that in Catalunya the call for strike (as it is now) lacks of sufficient social backing and therefore, the CGT-CELLS union section is not explicitly calling to strike on the 27th of January.

 Nevertheless, considering the current situation and the huge risk of increased cuts on social rights, we call you to participate on the various actions that have been organised all around Catalunya to protest against the Government imposed neoliberal measures (cuts on salaries and wages, labour reform, social security reform, etc) and to defend the workers rights.
 
Main demonstration in Barcelona:
Saturday, 22nd of January, 5pm, Plaça de Sants (<M> L5 Plaça de Sants)

More info at:
http://sites.google.com/site/cgtcells/intro/retalladessocialsrecortessocialessocialbenefitscuts
 
If you have any question or comment, you can address any of the CGT-CELLS members use the contacts below.

CGT-CELLS union section.
email: synchrotron.cgt@gmail.com
tel: +34 644 021202
web: http://sites.google.com/site/cgtcells

Comments