BLOCS


http://ambllanesifils.blogspot.com.es/

Llanes i fils - Bloc de la materia optativa de 2on cicle de l'ESO on podeu veure les activitats i tasques que fan els alumnes que cursen aquest crèdit. 
Vull fer cuina
- En aquest bloc podras veure les receptes que cuinen els alumnes de PQPI. http://mpuig115.blogspot.com.es/


El Racó de les Matemàtiques
- Bloc de recursos i activitats  que utilitzen els alumnes de l'ESO per treballar i repassar continguts. Veuràs que les matemàtiques també poden ser divertides.


http://pqpiacap.blogspot.com.es/


PQPI ACAP
- Bloc creat pel grup d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic on podeu veure moltes de les activitats que realitzen tant al taller, com fora del centre.


http://blocs.xtec.cat/recursosesther/


Recursos Esther
- Bloc amb recursos de tot tipus:  matemàtiques, llengües, manualitats, música,....http://vullferplastica.blogspot.com.es/

Vull fer Visual i Plàstica - Bloc amb activitats i continguts utilitzats a la matèria de Visual i Plàstica de l'ESO.


http://alhoradelpati.blogspot.com.es/


A l'hora del Pati - Recull de productes elaborats pels nostres professors i professores. Veureu si saben fer coses maques. http://www.hortflordemaig.blogspot.com.es/L'hort de Flor de Maig - Els alumnes de 2on cicle de l'ESO poden escollir com optativa aquesta matèria on aprenen a cultivar i cuidar el petit però productiu hort que tenim aquí al centre.


http://racociencies.blogspot.com.es/


Racó de les ciències -  Una mica de ciència. Aprendreu moltes coses que no sabíeu si visiteu aquest interesant bloc.

Racó de tutoria -  Les tutories aquí al centre són una part molt important del nostre dia a dia. Aquí podeu trobar alguns dels temes que tractem en aquest espai tan enriquidor per als nostres alumnes i per a nosaltres els professors. http://fidecurspqpi.blogspot.com.es/

Viatge fi de curs PQPI
 - Si vols estar al cas de tot allò relacionat amb el viatge fi de curs dels alumnes de PQPI aquest és el bloc on ho pots fer. Trobaràs la informació necessaria abans del viatge i les activitats que anem realitzant  durant el mateix. 
https://sites.google.com/site/vallesliterari/


Vallès Literari
- Els alumnes de Instrumentals Bàsiques de PQPI han fet un recorregut pels carrers dedicats a diferents escriptors que podem trobar a les poblacions del Vallès Occidental. Amb això han realitzat el projecte "Vallès Literari", fes-hi una ullada.