СЛОБОДА   И(ЛИ)  Б92?


 

 

 

НОВОСТИ

 

О ПОЈМУ ФАШИЗАМ


   

    --------------------
    --------------------
  КАКО ДЕЛУЈЕ ФАШИЗАМ:
    (ЛИЧНИ ПРИМЕРИ)

  
O ЛЕГИЈИ И 
ЂИНЂИЋУ НА Б92
 

O ПАТРИЗОТИЗМУ И ЂИНЂИЋУ НА Б92  (2)  

 

O ГЕНОЦИДУ НА Б92 

 

О ЦРНЧЕВИЋ
БРАНИ НА Б92 

 

   ------------------- 
   -------------------

  О ПОЈМУ ФАШИЗАМ

    ФАШИЗАМ Б92:

НАД ДРУГИМА (1) 

НАД ДРУГИМА (2)

НАД ДРУГИМА (3)   


-------------------------

КАКО НАЈЛАКШЕ ПОСТАТИ
РАДИКАЛ

-------------------------
-------------------------


ДРУГИ О
ЦЕНЗУРИ Б92(1)

 ДРУГИ О
ЦЕНЗУРИ Б92(2)
 


Своје коментаре, предлоге, искуства слободно шаљите на:

cenzurisanob92@gmal.com
Биће ми задовољство да их прочитам,применим,
објавим у договору са вама.......

       порука   Горану Николићу      

 

У ИЗРАДИ!!!!!!! (тест)

 

…прво су дошли по комунисте - ја се нисам успротивио, јер нисам био комуниста. Онда дођоше по Јевреје - ја се нисам бунио, јер нисам био Јевреј. Онда су дошли по унионисте - ја нисам протестовао, јер нисам био унионист. Онда су дошли по Католике - ја се нисам противио, јер сам био Протестант. Кад су дошли по мене, више није остао нико ко би могао да се успротиви...                                                                       
 Martin Niemoeller 

Фашизам  је покрет који снажно ограничава (различитим средствима)  људска права ради веће стабилности ( жељеног стања) и бржег напретка (ка задатом циљу).

више о појму фашизам можете наћи овде фашизам 

 На овим странама можете пронаћи довољно доказа да тог фашизма  има на  blog.b92.net а затим и на целом порталу  Б92 (www.b92.net, ТV B92, RadioB92,...) 

Реч је о групи која је се годинама преставља као СВЕТИОНИК слободе, демократије,....и ја сам је тако и годинама СХВАТАО - док лично нисам искусио  ЦЕНЗУРУ у најгорем фашистичком облику.

 Даља сам истраживања урадио више да би проверио докле иде  тај фашизам,  докле се труди да уђе у поре друштва.  Резултати су поражавајући и ја вас позивам да сами извршите сличну пробу и(ли) да проверите резултате до којих сам ја дошао. При овом напомињем да поседујем за сваку следећу страну доказ да се то и одиграло. Оно што, није објављно и што није стајало на сајту (www.b92.net, blog.b92.net ,forum.b92.net,...) бар пет минута  нисам памтио, па ни реобљављивао.

Иако сам личног искуства са цензуром   Б92 имао и раније, на  истраживање ме навела реченица мог пријатеља у јулу ове године,  да је Б92 са покретањем "БЛОГА" отворено почео да примењује  фашистичке методе.
Рекох да сам имао искуства са цензуром, али ме је та тврдња тада увредила ( то је немогиће, повикао сам, увређено??) , па смо после мале препирке дошли до закључка да  разменимо мишљења после мог малог експеримента. 

Мали Есперимент се претворио у вишемесечни а ове стране су и део мог извињења Пријатељу, јер: 

 

Иако је Б92 поставио разна правила која се налазе на различитим местима , нека вас не заваравају , проверите сами колико се до њих придржавају.  Ја сам уосталом, нека од тих правила разврстао и можете их наћи на :

ПРАВИЛА УПОТРЕБЕ Б92

  •  На жалост једино правило које стварно важи на   БлогБ92 Је:

  • "Moderatori B92 u principu brišu ono što se u pristojnim društvima naziva govorom mržnje (rasne, etničke, polne,...) - e sad, pošto su kod nas, kao uostalom i sve drugo, i te kategorije veoma rastegljive izgleda da i tu dolazi do problema...." 

  • И ОНИ ИХ СЕ ПРИДРЖАВАЈУ БАШ ТАКО!
     

  • …прво су дошли по комунисте - ја се нисам успротивио, јер нисам био комуниста. Онда дођоше по Јевреје - ја се нисам бунио, јер нисам био Јевреј. Онда су дошли по унионисте - ја нисам протестовао, јер нисам био унионист. Онда су дошли по Католике - ја се нисам противио, јер сам био Протестант. Кад су дошли по мене, више није остао нико ко би могао да се успротиви...                        


 

 ИСКУСТВА Других ЉУДИ  можете погледати на стани: 

фашизам над другима (1)  ,
фашизам над другима (2)  ,
фашизам над другима (3)

 И за крај овог дела, да се оправдам да не поседујем неко знање у креирању оваквих страница, али сам због овог спреман и да учим да би се ова неман зауставила.
Правим редовно копије страна, отворио сам довољно налога са појмом везаним за Б92, цензура и фашизам,.. тако да и евентуално брисање ових страна не би спречило њихово реобљављивање на "Netu".
Али Промена политике Б92 ,  другим речима:
Уступање простора свим политичким опцијама,  да своје коментаре слободно искажу,   обесмислило би даљи рад на ову тему.