El Club


https://sites.google.com/site/centremodelisme/reglaments      https://sites.google.com/site/centremodelisme/resultats-i-classificacions      https://sites.google.com/site/centremodelisme/calendari

El Centre de Modelisme de Les Franqueses neix com a club de ràdio control. És a partir del 2004 que passa a ser un club orientat exclusivament a l'slot. Amb prop de 90 socis, som el club, del que es coneix com a Scalextric, més gran de Catalunya.

Al club hi podeu trobar, de forma permanent, 6 pistes de RallySlot que renoven el traçat per a cada competició, una pista de velocitat Ninco de vuit carrils amb uns 60 metres de corda, una pista de fusta de vuit carrils també amb uns 60 metres de corda per a competicions a escala 1/24 i 1/28 i una pista de quatre carrils de més de 20 metres per a les competicions infantils. Al pis de dalt trobareu quatre trams de RaidSlot i una pista de fusta de quatre carrils per a les competicions Andros.

Cada any organitzem un campionat social de cada una de les disciplines i amb diferents categories: RallySlot 1/32 i 1/24, competicions de velocitat a escala 1/32 de categories GTLMP, Clàssics, Camions, etc... i competicions de velocitat a escala 1/28 i 1/24 GT Scaleauto, Clàssics, Grup C, Mini Z... També tenim competicions "en brut" on utilitzem farina o gofio per simular les condicions reals de neu o sorra del desert... Raidslot de totes les categories: T1T2T3T4 i T5 i curses d'Andros (circuit de gel) a escala 1/32 i 1/24.
A més de les competicions pròpies, els socis del club participem en curses i campionats d'altres clubs fins i tot a nivell internacional.

Al club et podem ajudar de cara a aprendre tot el relacionat amb aquest hobby que ens apassiona, orientar-te de cara a comprar i preparar cotxes o assessorar-te per poder començar a competir.

Podem organitzar curses en l'àmbit privat per a esdeveniments especials, aniversaris, stage d'empreses, etc.

No t'ho pensis més, vine a conèixer-nos... Si no tens cotxe o comandament, al club en disposem de lloguer.

Calendari General 2017contadores