Inici

Què diu el teu cos, saps escoltar-lo? 

Tot dolor o malestar que percebem en el nostre cos ens indica que hi ha algun desequilibri en el nostre interior i en el moment que estem vivint. L'ésser humà està compost per un cos físic, un cos mental i un cos emocional. 

Qualsevol desequilibri en algun dels nostres cossos es reflecteix com a malaltia o malestar general. Un mal hàbit, un ús excessiu del cos o dèficit de moviment, una actitud inadequada, l'estrès, emocions reprimides o portades a l'extrem, pensaments repetitius ... poden ser motius pels quals el cos físic senti dolor o ens trobem mancats d'energia i vitalitat . 

 FEM SALUT t'ajudem perquè sigui el sigui que t'estigui desequilibrant surti a la llum. T'ajudem a que siguis conscient dels causants de la teva malestar, et donem eines per conèixer-te millor, cuidar-te i prevenir malalties. 

Tenim en compte a la persona en la seva totalitat (cos, ment i esperit) així com tots els aspectes de la seva vida diària. No existeixen protocols establerts per curar malalties. Cada malalt ha perdut la seva salut per diferents causes encara patint la mateixa malaltia que un altre, de manera que necessita un tractament personalitzat per a recuperar-la i actuar en el seu procés de curació. Volem ajudar-te a restablir i mantenir la teva salut. 

Ens encantaria acompanyar-te en el camí d'una vida saludable.

Vine i junts Fem Salut!!Equip Fem Salut

Aina Jaume  
Fisioterapeuta 
fisioainajaume@gmail.com

 Beatriz Guillén
Terapeuta Medicina natural
femsalutnatural@gmail.com