Как да се запишете в ЦОУ?

 
Ако сте решили да се запишете в квалификационен курс, първо се запознайте с необходимите документи.

Част от документите (молба, личен формуляр, декларация) можете да попълните и изпратите на адрес freefac@feb.uni-sofia.bg.

Останалите документи (нова студентска книжка със залепена актуална снимка, документ за платена сума) е необходимо да представите в канцеларията на ЦОУ за заверка (кабинет 320, етаж 3, блок 3).

Сумата, която следва да заплатите за един семестър, е в размер 80% от минималната работна заплата в страната. Сумата за лектория зависи от броя учебни часове (повече информация).

След като вече сте записани в ЦОУ, следете съобщенията в сайта ни или информационното ни табло (етаж 3, блок 3) за седмичното разписание на занятията във вашата квалификация, както и за други важни съобщения.

През работното време от 8.30 до 17.30 часа можете да се свържете с нас по телефона или по Skype. Разбира се, можете и да ни пишете. При възникване на какъвто и да е проблем, свържете се с директора на ЦОУ (olha@feb.uni-sofia.bg).

За да ви облекчим максимално, сме предвидили три варианта за заплащане:
(1) за всеки семестър,
(2) за една учебна година [два семестъра],
(3) за четири семестъра [в двугодишните квалификации].

Преценете сами кой от вариантите да изберете.

Заплащане за услуги на ЦОУ:
- на касите в „Паричен салон” на Ректората на СУ,
- по банков път (допълнително се заплаща банковата услуга).

Необходими данни за плащане по банков път:
Име на получателя - СУ „Св. Климент Охридски”
Банка: БНБ ЦУ
IBAN на получателя - BG52 BNBG 9661 3100 1743 01
Основание за плащане - [изписва се услугата; например "обучение"] в Центъра за образователни услугиПожелаваме ви успешна учебна година!Comments