PCUe


Punctul Unic de Contact                Punctul de contact unic electronic este un sistem informatic de utilitate publică, parte integrantă a Sistemului e-guvernare din Sistemul Electronic Național, în responsabilitatea Agenției pentru Agenda Digitală a României (A.A.D.R.), instituție publică de specialitate a administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională,care are rolul de a opera sisteme informatice la nivel național destinate guvernării electronice, conform Hotărârii de Guvern nr. 1132/2013 privind înființarea Agenției pentru Agenda Digitală a României.
            Prin Punctul de Contact Unic electronic,disponibil la adresa  http://www.edirect.e-guvernare.ro, la care este conectat și Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară, se pot îndeplini, de la distanţă, prin mijloace electronice, următoarele proceduri:


    Proceduri:

  1. Preînscriere online pentru persoane fizice la programul de calificare pentru ocupația MECANIC DE LOCOMOTIVĂ                                        [accesează]