Recrutare Absolventi


BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ:

CENAFER   îşi oferă disponibilitatea  organizării de întâlniri între  reprezentanții OTF şi absolvenții săi în vederea recrutării de personal pentru angajare. 


aprilie 2017  - Recrutare  cursanți-persoane fizice de către operatorii economici:

Pentru persoanele fizice înscrise la programul de calificare - Impiegat de mișcare derulat în cadrul  CCIPTFT Cluj, început din 20.02.2017, operatorii economici pot solicita întâlniri în vederea recrutării de personal. Întâlnirile se pot organiza numai cu aprobarea conducerii CENAFER.
martie 2017  - Recrutare  cursanți-persoane fizice de către operatorii economici:

Pentru persoanele fizice înscrise la programele de calificare - Mecanic de locomotivă derulate în cadrul CCIPTFT Craiova și CCIPTFT Cluj, începute din 20.02.2017, operatorii economici pot solicita întâlniri în vederea recrutării de personal. Întâlnirile se pot organiza numai cu aprobarea conducerii CENAFER.iulie 2016  - Recrutare mecanici de locomotivă în vederea angajării:

La solicitarea firmei franceze ETMF, ca urmare vizitei efectuate în 21 iunie 2016 de către dl. Thiery TORTI la CENAFER s-au pus bazele unui protocol de colaborare privind oportunitatea angajării de personal pentru ocupația de mecanic de locomotiva. Activitatea urmează sa se desfășoare în Franța în cadrul companiei.

 

Cei interesați trebuie sa fie cursanți sau absolvenți ai programului de calificare mecanic de locomotiva și să poată dialoga cel puțin la nivel începător în limba franceza.

 

Interviul va avea loc în data de 21 iulie 2016, ora 10,30, în București, Calea Griviței 343 fiind necesara confirmarea participării la adresa de mail: cenafer@cenafer.ro.
mai 2016  - Recrutare șefi manevră și mecanici de locomotivă în vederea angajării:

La solicitarea unei agenții de recrutare, CENAFER vine în ajutorul absolvenților programelor de calificare profesională aflați în căutarea unui loc de muncă .

Agenția de recrutare `2 Work Labour Solutions` intermediază angajarea a 2 șefi de manevră și 2 mecanici de locomotivă în următoarele condiţii :

- punct de lucru - Rădăuţi
- ture 12/24 h
- transportul Suceava - retur asigurat de compania angajatoare
- candidaţi fără cazier
- contract de muncă pe perioada determinata (6 luni) cu posibilitate de prelungire
- bonusuri de Paşte şi Crăciun în cuantum de un salariu (pentru cei cu vechime mai mare de 6 luni în firma)

Detalii la :
- mail - office@2-work.ro
- telefon – 031.107.01.01 martie 2016  - Recrutare mecanici de locomotivă în vederea angajării:

    La solicitarea a doi operatori de transport feroviar privind recrutarea  de mecanici de locomotivă în vederea angajării, CENAFER organizează întâlniri între absolvenții săi şi reprezentanții OTF conform următorului calendar:


        22 martie 2016 - ora 14 - CCIPTFT Timisoara
    
    24 si 30 martie 2016 - ora 14 - CCIPTF
București


    Informațiile cu privire la condițiile de angajare vor puse la dispoziție în cadrul întâlnirilor de către reprezentanții operatorilor de transport feroviar. 09 - 13 noiembrie 2015  - Recrutare mecanici de locomotivă în vederea angajării:

    La solicitarea unui operator de transport feroviar de marfă privind recrutarea  de mecanici de locomotivă în vederea angajării, CENAFER organizează întâlniri între absolvenții săi şi reprezentanții OTF conform următorului calendar:

        09 noiembrie 2015 - ora 11 - CCIPTFT Galați
        10 noiembrie 2015 - ora 11 - CCIPTFT Constanta
        11 noiembrie 2015 - ora 10 - CCIPTF   București
        13 noiembrie 2015 - ora 10 - CCIPTFT Craiova


    Informațiile cu privire la condițiile de angajare fiind puse la dispoziție in cadrul întâlnirilor de către reprezentanții operatorului de transport feroviar.