Benvinguts a la web del CEL'H

NOTÍCIES

Per Sant Jordi. Un llibre

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet us presenta les seves novetats editorials de cara al dia de Sant Jordi.

Aquest llibre el podeu trobar al Centre d'Estudis de l'Hospitalet; a la llibreria Perutxo; a la llibreria Abacus i al Quiosc de la Plaça del Repatidor.Si el dia 15 no vau poder assistir a la presentació del llibre "Capdevila i nosaltres.L'Hospitalet: crònica política d'aquells anys decisius (1964-1979) podeu veure les imatges en aquest enllaç que ens ha cedit la Televisió de l'Hospitalet 

El CEL'H endavant!
El passat 7 de març es va fer l'assemblea anual de l'entitat a la seu de l'entitat
en la que es va fer un repàs a l'activitat del 2016 i es va presentar la proposta d'actuació per al 2017. Els socisi i sòcies assitents (30) van aprovar els punts preceptius així com la renovació de la junta. En aquest punt remarquem la baixa de Carles Santacana i Torres a qui aprofitem per agrair-li els seus anys de dedicació a la junta com a mmbre de base i com a president. En aquest mateix punt es va aprovar les incorporacions de Marta Piera González i de Vicens Sabater Quintana a qui aprofitem per donar-los la benvinguda.
Finalment,destaquem com a punt important l'increment de la quota d'associats que es va aprovar d'1€ per quadrimestre.
El Centre d'Estudis de l'Hospitalet és una entitat sense ànim de lucre fundada l'any 1984

Espais d´interès:

El CEL'H a les xarxes socials

http://www.facebook.com/pages/Centre-dEstudis-de-lHospitalet/194351183917202
https://twitter.com/CELHOSPIhttps://www.flickr.com/photos/centredestudisdelhospitalet/https://www.youtube.com/channel/UCCyDnEe85LF-V0yxnzd_aig
 

AGENDA
26 de març: Celebració del "Dia Mundial de l'aigua". En el marc d'aquesta celebració els "Padrins del Riu" de l'Hospitalet, entre els que es troba el CEL'H,organitzen tot un seguit d'activitats a l'entorn del Llobregat al  seu pas per la ciutat.
Tothom que vulgui participar-hi es pot adreçar a a21@l-h.cat o al telèfon 93 402 60 44.
L'activitat començarà a les 10 hores i el punt de trobada és a la sortida del metro de l'Hospital de Bellvitge (L-1).
És important que tingueu en compte que si plou quedarà suspesa l'activitat.

5 d'abril: Presentació del llibre "Els paisatges de Paco Candel. Reflexions entorn a l'autor d'Els altres catalans". La presentació anirà a càrrec de l'historiador i periodista, Jaume Fabre, autor del pròleg.
Aquest llibre és el recull de les ponències i comunicacions presentadesa a la Trobada d'Estudis que es va fer el 2014.
L'acte que començarà a les 19 hores es farà a la biblioteca Paco Candel de Barcelona (c/ Amnistia Internacional,10).Butlletí "Memòria Democràtica"
Enllaç als Butlletins del Memorial