Masalah Berkaitan Kencing Manis


Mohd Salleh bin Md Yusoff 
Alamat   : Rawang, Selangor 
Masalah : Kencing Manis 
Produk   : TM-1

        Selama 7 tahun yang lepas saya adalah pesakit kencing manis dan mengalami masalah saraf di kepala. Berbagai ubat telah saya cuba tak kira kaedah moden ataupun tradisional tetapi semuanya gagal.

    Saya jadi sangat lesu dan tidak bertenaga, tidak berupaya duduk walaupun untuk 5 minit. Setiap minggu saya mesti demam walaupun saya mengambil ubat kencing manis setiap hari (Dimicron). Kepala saya juga selalu sakit tak kira waktu. Tapi selepas saya diperkenalkan dengan produk TM-1, saya mengamalkan lebih kurang 8 bulan saya sudah merasakan keberkesanannya. Kencing manis saya sudah menurun. Berat badan saya dulu yang 'under weight' sudah menjadi normal. Kepala saya tidak sakit lagi. 

        Saya sekarang sudah kembali bertenaga dan mampu bekerja sehingga larut malam. Muka saya dulu berbintik kerana darah kotor kini pulih dengan TM-1. Semua keluarga saya mengamalkan TM-1. Jadi, saya ingin menyarankan gunalah TM-1 kerana ia sangat berkesan untuk penjagaan kesihatan dan mencegah itu lebih baik daripada mengubati.

  

En Mohd Azlan Bin Hamid 
Alamat   : Pasir Mas, Kelantan 
Masalah : Kencing Manis 
Produk   :TM-1 &TM-2

        Saya telah disahkan mempunyai kencing manis yang kritikal dan jari kaki saya harus dipotong. Alhamdulillah, setelah saya meinum dan memcuci luka dengan TM-1 kaki saya kelihatan pulih. Pada masa yang sama saya makan TM-2 dan saya bersyukur keadaan saya semakin bertambah baik. Terima kasih kepada pihak syarikat Revell yang telah memperkenalkan produk ini.

 


Tuan Hj Pulau Sharuddin (65 tahun)

Alamat   :
Brunei
Masaiah : Kencing Manis & Paru-
Paru Berkuman 
Produk   : TM-1

        Profesor Dr George dari Hospital Brunei telah merawat Tuan Haji Pulau Bin Sharuddin (umur 65 tahun) yang mengidap kencing manis, darah bergula serta paru-paru berkuman dan tidak sedarkan diri selama empat hari dalam wad ICU. Doktor tersebut meramalkan bahawa pesakit ini tidak ada jaminan untuk hidup. Isteri Tuan Haji Pulau iaitu Puan Hjh Siti Nor Bainon pula telah dikenalkan produk TM-1 oleh Puan Nooryati Abd Rahman. 

        Alhamdulillah! Dengan pengambilan TM-1, Tuan Haji Pulau telah sedarkan diri pada hari kelima dan hari ini beliau sedang menjalani hidup yang lebih segar dan sihat dengan mengamalkan TM-1 setiap hari. Terima kasih Revell kerana menawarkan produk yang begitu istimewa dan menakjubkan.

 

Zaharah Bt Mohd Yusof
Alamat   :
Kota Damansara, P. Jaya 
Masalah: Kencing Manis 
Produk : TM-1JM-2 &TM-4

        Produk TM ini telah membantu masalah kencing manis, kencing kotor dan juga kepada anak saya yang mengidap demam kuning serta masalah kurang tenaga semasa melahirkannya. Semasa mengandung, pada peringkat 1-6 bulan, saya makan TM-1 dan TM-2. Pada peringkat 8-9 bulan, saya makan TM-4. 

        Bagi ibu-ibu yang mengandung, amalkanlah pengambilan TM-1, TM-2 dan TM-4 untuk mengelakkan masalah kesihatan seperti saya hidapi dulu. Sehingga hari ini, saya masih berasa bahawa diri saya lebih bertenaga dan anak anak saya pun lebih sihat.

 

 

Hj Muhamad B Hj Mohsin 
Alamat   : Batu Pahat, Johor 
Masalah : Kencing Manis 
Produk   :TM-1

            Setelah doktor mengesahkan saya menghidapi kencing manis dan bisa tulang sendi selama 5 tahun yang lalu dan selama itu saya kerap dimasukkan ke hospital untuk rawatan moden dan juga sudan puas saya mengamalkan ubat ubatan tradisional namun penyakit yang saya hidapi masih belum mencapai apa yang diharapkan. 

            Pada suatu hari seorang pengedar Revell telah memberi keterangan jelas kepada saya berkenaan dengan keistimewaan TM-1. Saya telah membeli sebotol TM-1 dan mengamalkannya, alhamdullilah tindakbalasnya amat baik, saya rasakan anggota badan saya ringan seperti tiada masalah lagi. 

            Sekarang saya dapat berjalan seperti biasa. Walaupun saya rasa penyakit yang saya hidapi beransur sembuh, namun saya tetap mengamalkan TM-1 di rumah untuk kegunaan seisi keluarga saya.

 


 
Zamah Awang Mat (40 tahun) 
Alamat : Ulu Klang, Selangor 
Masalah : Kencing Manis & DarahTinggi 
Produk   :TM-1,TM-3&TM-4

            Masalah yang saya alami sebelum ini adalah darah tinggi, kencing manis dan lengoh sendi tulang.

    Tindakbalas selepas memakan TM-3 yang saya rasai adalah sakit kepala, cirit birit dan badan terasa seperti di cucuk jarum. Saya terus amalkan pengambilan TM-4 ini, selepas mengamalkan selama 14 hari saya berasa kesihatan saya beransur pulih. Dan boleh bergerak bebasdan membuat kerja harian lebih dari masa sebelumnya.

    Alhamdulillah dengan TM-1 saya dapati tenaga harian saya bertambah dan kembali pulih membuat kerja kerja berat.

 

 


Zainab bin Jaafar
Masalah : Kencing Manis & Angin Ahmar

Produk   :TM-1

            Pada 30 April 1996 hingga 7Mei 1996, saya telah dimasukkan ke wad Pusat Rawatan Islam (PUSRAWD kerana menghidap kencing manis dan angin ahmar sehingga mengganggu perjalanan urat saraf dalam badan dan sukar ketika hendak bertutur serta lelehan air liur yang tidak terkawal.

    Setelah mencuba TM-1 dengan 40 titis setiap hari kesannya amat ketara. Kini saya gembira dengan membelanjakan RM24.00 dapat membantu penyakit saya.

    Pengamalan produk TM-1 menjadikan saya lebih aktif sehingga berjaya mencapai program kereta Revell dan insyallah akan mencapai Pengarah Kumpulan. Seisi keluarga saya sekarang mengamalkan TM-1 setiap hari.

 

 


Pn Roselama Bt Ahmad
Masalah : Kencing Manis & Sendi 
Produk   :TM-1 &TM-3

            Saya ingin berkongsi pengalaman mengenai kehebatan produk tersebut. la membantu masalah kencing manis saya dan sakit sendi pada kaki saya.

    Hampir 10 tahun saya mengidap kencing manis, akibat makan ubat bertahun-tahun membuatkan kaki saya semakin lemah dan makan bersukat dan berpantang tapi bacaan kencing manis saya tetap menaik sehingga 300 ke atas. Apabila saya diperkenalkan dengan TM-1 saya mengamalkan berterusan sehingga 2 tahun kencing manis saya pulih 100%.

    Kini saya tidak lagi makan berpantang kaki saya pun sudah pulih dan kuat. Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mencadangkan kepada pesakit-pesakit kencing manis supaya mencuba produk TM-1 ini berterusan. InsyaAllah dengan usaha dan keyakinan saya dapat manfaatnya.

Terima kasih kepada pihak Revell kerana mencipta produk yang hebat.