-Bloc-  -Horaris-  -Calendari-  -Normativa-  -Medicaments-  -Esmorzars -Educació Física-  -Profesors-  -AMPA-

ORGANITZACIÓ DE LES ENTRADES I SORTIDES

La tutora de P3 baixarà uns dies a buscar als alumnes més petits a la porta. La resta d’alumnes han d’entrar sols i dirigir-se cap a la seva fila a la zona de les moreres.


Per la tarda tots els alumnes d’infantil es recolliran a les moreres.


Les entrades i sortides de la resta d’alumnes es portaran a terme igual com el curs passat. Els alumnes de primària sortiran per la porta i els pares/mares cal que els espereu a fora de la tanca.

Cada cop hi ha més alumnes a l’escola i com tots sortim a la mateixa hora seria convenient tenir present el següent per tal de facilitar les sortides:

  • A infantil quan el/la mestre/a us dóna el vostre fill/a cal sortir el més aviat possible per tal d’evitar aglomeracions de gent a la porta de sortida, per facilitar la sortida dels alumnes que marxen amb autocar i per respectar l’horari de la conserge.


Els dies de pluja podeu venir a buscar als alumnes al porxo del pati de les moreres.

AUTORITZACIONS SORTIDES A LES 12:30h I A LES 16h.

En cas de que el vostre fill/a hagi de marxar sol a casa un dia esporàdic o bé amb una altra persona cal que ho anoteu a l'agenda per tal que el/la tutor/a ho sàpiga.

Us agrairíem, també, que, sobretot aquests primers dies de curs, estiguéssiu pendents quan surt el vostre fill/a, així el/la tutor/a o mestre/a que acompanyi la filera podrà anar coneixent el pare/mare o altre familiar que recull als seus alumnes. 

APARCAMENT/ ACCÉS AL CENTRE

Us recordem que pel bon funcionament de les entrades i sortides caldria deixar els cotxes a l’ampli aparcament de davant de l’escola, no es pot aparcar a la zona destinada a l’autocar.Generalitat de Catalunya -- Departament d'educació
Col·legi d'Educació Infantil i Primària Els Quatre Vents
Carrer La Carretera, s/n -- 43713 Sant Jaume dels Domenys
Tel.: 977 677682 -- Fax.: 977 677235 -- ceipelsquatrevents@xtec.net