NORMATIVA DE LA BIBLIOTECA

 A continuació us recordem les normes establertes per la comissió de biblioteca de l'escola, per a garantir el seu bon funcionament:

1. Cal tenir el carnet de la biblioteca per accedir al servei de préstec. Qui no el tingui ha de dur una foto de mida carnet.

2. Cada alumne tan sols podrà agafar un llibre o revista per setmana, sempre i quan hagi retornat l'anterior.

3. Els llibres o revistes s'han de tornar al cap d'una setmana o com a màxim dues. Si l'alumne vol prorrogar el préstec, cal que ho comuniqui a la bibliotecària, que valorarà el cas i prendrà la decisió que cregui convenient.

4. Els llibres cal estimar-los i respectar-los, per això cal tornar-los en bon estat. En cas contrari s'haurà de pagar el llibre o comprar-ne un d'igual.

5. Els nens i nenes dels d'Infantil, podran anar acompanyats del pare o la mare per a que els ajudin a escollir un llibre més adient per la seva edat o d'una temàtica que els pares els vulguin explicar. Si els pares no poden acompanyar-los podran fer una nota indicativa del tema o llibre que volen i donar-la a la tutora dels seus fills. Els nens i nenes de Cicle Inicial podran portar una nota, però el préstec el faran a l'hora del pati.

Només en restà anunciar-vos que ja estem engegant una sèrie d'activitats d'animació lectora. Us convidem a gaudir-ne i a participar-hi activament.

RECORDEU: EL LLIBRE ÉS UN BON AMIC DE PAPER!

La Comissió de la Biblioteca


 

Generalitat de Catalunya -- Departament d'educació
Col·legi d'Educació Infantil i Primària Els Quatre Vents
Carrer La Carretera, s/n -- 43713 Sant Jaume dels Domenys
Tel.: 977 677682 -- Fax.: 977 677235 -- ceipelsquatrevents@xtec.net