INICI‎ > ‎

Les paraules de la ciència

19 d’abr. 2013, 13:22 publicada per Annexa Joanpuigbert   [ actualitzat el 19 d’abr. 2013, 13:26 ]
Potser alguns lectors d'aquesta pàgina no ho sabeu: els alumnes de l'Annexa són coautors d'un diccionari de ciència molt especial. Una tasca que va ser possible amb una feina continuada durant molt de temps, rebuscant entre tot el que ja sabem, mirant d'endreçar les idees i les paraules i col.laborant entre tots per construir les definicions d'un munt de paraules científiques. I ara aquest llibre està publicat i es ven a les llibreries!!
Aquell diccionari s'ha convertit en uns jocs... gegants! Joc de cartes, Linx, Memory, Twister i trencaclosques, tots de paraules de la ciència i amb dibuixos fets, entre d'altres, per nens i nenes de la nostra escola. Aquesta setmana els hem tingut a l'Annexa, i hem pogut baixar a jugar-hi al gimnàs. 
I això no és tot: la Rosa, que és qui l'ha dirigit, ens ha dut una maleta amb els jocs de taula, perquè puguem fer-los servir a classe quan vulguem. 
Com a agraïment, aprofitem l'avinentesa per convidar-vos a unir-vos a la pàgina que el diccionari té oberta al facebook (Jugant a definir ciència)... fem pinya per donar suport al projecte!!


Comments