Inici

ACTIVITATS DE MÚSICA
(final de curs)
Aquests darrers dies del curs venen carregats de moltes activitats. Les podeu consultar en el següent enllaç:

QUINA ESCOLA VOLEM?

Des del centre volem escoltar-vos i fer-vos partícips del nostre dia a dia. Per millorar la relació escola-família i saber què esperau de l'escola, us agrairíem que omplíssiu aquest qüestionari anònimament.

Català: https://goo.gl/forms/prKOeOvLvgJjgyRb2

Castellà: https://goo.gl/forms/ZlzORgBKwF9WY8sy2


PROTECCIÓ DE DADES

Amb l'entrada en vigor del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 de protecció de dades,ens han fet arribar un enllaç amb diferents fitxes didàctiques que ens aconsellen penjar a la web del centre:

Convocatòria d'ajuts individualitzats de menjador

Es convoquen els ajuts destinats a finançar part del cost del servei de menjador escolar dels alumnes que, durant el curs 2018-2019, cursin estudis de segon cicle d'educació infantil, d'educació primària i d'educació secundària en centres docents públicsELS ALUMNES DE 5è ENS ANEM A CIUTADELLA!!SOM, SOM, SOM... L'ESCOLA QUE VOLEM


Aquest trimestre estrenam revista digital, no deixis de llegir-la!
ESCOLARITZACIÓ 2018-2019


Més informació aquí: català i castellà

CARNAVAL 2018CALENDARI ESCOLAR

S'ha actualitzat el document "Calendari escolar" de la barra lateral.

CARNAVAL JA ÉS AQUÍ!!!
DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU


Per celebrar-ho tots junts, dia 29 de gener vam participar en una marxa solidària amb la intenció d'ajudar a la Creu Roja en la seva labor d'assistència d’emergència i ajuda humanitària als milers de refugiats.L'ANTÀRTIDA ARRIBA A L'ESCOLA

Una videconferencia a 13.000 km de distancia https://t.co/fGVNt1hXvF #antartida @Defensagob @COMGEBAL_ET pic.twitter.com/8IKDKd9VzT

— Menorca.info (@esdiarimenorca) 29 de enero de 2018


Hasta el lugar más oriental del territorio español, Es Castell @ajescastell #Menorca, también llegan las video conferencias de @Antartica_ET. Los alumnos del Colegio Angel Ruiz y Pablo ya conocen el trabajo del personal @EjercitoTierra en la Base Gabriel de Castilla #Antartida pic.twitter.com/mO6x9UtGtk

— Ejército Baleares_ET (@COMGEBAL_ET) 29 de enero de 2018

Podeu veure la videoconferència des del facebook de l'Ajuntament des Castell (clicau aquí per veure la 1a part i aquí per veure la 2ª part).


MARXA SOLIDÀRIA

Com  ja sabeu s’apropa el dia Internacional de la Pau i la no violència.  Tenint en compte que el nostre centre està adherit a la Xarxa Cooperant,  per celebrar aquest dia volem seguir fent una activitat especial. Així idò, dilluns 29 de gener organitzarem i participarem en una MARXA SOLIDÀRIA. Els alumnes de Primària aniran des de l’escola fins l’Esplanada i després tornarem al centre. Els alumnes d’Infantil faran la marxa dins el centre escolar. La sortida serà a les 12 hores. Les famílies que vulgueu participar en la marxa i/o col·laborar econòmicament ho podeu fer amb el donatiu d’1€.

Aquest any la quantitat que es recapti serà destinada a Creu Roja, al projecte engegat a Grècia, per assistència d’emergència i ajuda humanitària als milers de refugiats que es troben allà. Aquesta assistència serà sobretot per material sanitari i medicaments.

Vos hi esperam!


SANT ANTONI

Dia 16 de gener vam celebrar la festa de Sant Antoni menjant sobrassada i xalant amb les diferents gimcanes organitzades pels diferents cicles.

La televisió ens va fer una visita:Recomanacions per Nadal


Des del CEIP Àngel Ruiz i Pablo us fem arribar aquestes recomanacions per a les festes de Nadal

recomanacionsL'escola matinera us desitja Bon Nadal

Per veure més fotos, clica aquí


SANTA CECÍLIA
Dia 22 de novembre vam celebrar el dia dels músics fent dos grans concerts:

Si voleu veure més vídeos, visitau el blog de música, aquí!


JORNADES DE FAMÍLIA

NOVES REUNIONS DE FAMÍLIES:

4t d'E. Primària: 17 d'octubre a les 17:15h

4t nivell d'Ed. Infantil: 24 d'octubre a les 17h

Informacions inici de curs


Calendari Escolar Curs 2017-2018!!


Reunions de famíles

- 4t d'E. Infantil (3 anys): dimarts 5 de setembre a les 17h.

- 5è d'E. Infantil (4 anys): 3 d'octubre a les 17h.
- 6è d'E. Infantil (5 anys): 26 de setembre a les 17h, aules 6 i 7.
- 1r d'E. Primària: 6 de setembre a les 17h, aula 12.
- 2n d'E. Primària: 11 de setembre a les 18h, aules 10 i 11.
- 3r d'E. Primària: 12 de setembre a les 18h, aules 115 i 116.
- 4t d'E. Primària: 12 de setembre a les 17h, aules 110, 111 i 113.
- 5è d'E. Primària: 12 de setembre a les 18h.
- 6è d'E. Primària: 3 d'octubre a les 17h, aules 216 i 217.CURS 2017-2018


- MATERIAL ESCOLAR: Per veure el llistat de material de tots els cursos, clicau aquí.

- LLIBRES I MATERIALS CURRICULARS: Per veure el llistat de llibres de tots els cursos, clicau aquí.CONVOCATÒRIA DE 2 PROGRAMES D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS (PER A ALUMNES 6è DE PRIMÀRIA I 1r DE BATXILLERAT)

Per més informació clicau aquí


Ajuts de Menjador


Teniu fins dia 23 de juny per sol·licitar els ajuts de menjador del curs 2017-2018.

Per més informació, fes clic aquí.


aPARCament PER UN DIA

La setmana del 5 al 9 de juny, les escoles membres de la Xarxa de Centres Educatius Cooperants, organitzarem l’activitat aPARCament PER UN DIA, una acció educativa i reivindicativa en la qual transformarem les places de l’aparcament en parcs, jardins, biblioteques, espais de joc... per donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat més verda, que aposti per una mobilitat sostenible, per les energies renovables i disminueixi la generació de residus.

La nostra escola, ho farà a l’aparcament de l’escola el dilluns dia 5 de juny convertint mig aparcament en espais d’esbarjo, joc, lectura, convivència, art, ...

Us convidem a participar-hi venint a l’escola caminant o amb un vehicle sostenible ( patins, patinets, monopatins, bicicletes...) i duent una planta de casa vostra (no comprada) per decorar l’espai. Per favor, posau nom a tot. A les 13:30 us tornarem els vehicles i les plantes.

Agrairem molt la vostra participació.Menorca Charity Players


El dimarts 23 de maig l’associació sense ànim de lucre Menorca Charity Players ens va venir a representar dues obres teatrals en anglès al nostre centre.
Les representacions són gratuïtes, però volem animar a les famílies a fer una petita aportació econòmica. Els doblers recaptats es destinaran a associacions benèfiques de l’illa.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


JUGANT A L'ATLETISME

Els equips masculí i femení del CEIP Àngel Ruiz i Pablo seran els representants de Menorca a Madrid en el I Torneig Nacional "Jugant a l'Atletisme"


ACCIÓ GLOBAL 11 DE MAIG

 El dia 11 de Maig, Amnistia Internacional i Oxfam Intermón impulsen una acció simbòlica global als centres educatius de tot l’estat espanyol en suport a les persones migrants i refugiades.

Dijous 11 de maig a les 8:30, quan soni la música “Mediterrani” ens dirigirem alumnes, mestres i famílies (Infantil a la pista de dalt i Primària a la pista de baix) i ens agruparem per nivells formant cercles a les pistes. Quan s’aturi la música farem un minut de silenci i després pujarem a les aules.


 

CALENDARI ESCOLAR CURS 2017-2018


ENGLISH DAY

Dia 11 d'abril varem celebrar l'”English Day”. Va ser una  jornada en què es va mobilitzar tot l'alumnat d'EP per dur a terme activitats amb l’anglès com a llengua vehicular. 

El fil conductor d'aquesta jornada va ser Easter (Pasqua) i es varen dur a terme activitats tradicionals pròpies dels països de parla anglesa,  jocs en anglès, contes, activitats plàstiques, ... un seguit d'actes i propostes per aconseguir una immersió lingüística el més real possible.

L'Associació Menorca Britannia es va fer càrrec del berenar, però per tal de poder menjar, havien d'anar primer a demanar uns tiquets de menjar i beguda en anglès i a canvi dels tiquets es va animar a l'alumnat a portar menjar per al banc d'aliments.Clica aquí per veure l'ÀLBUM DE FOTOS


XVIII PREMI DE CONTE  ÀNGEL RUIZ I PABLO

En Dídac Rodríguez Llabrés, alumne de 6è de la nostra escola, ha guanyat el XVIII  concurs de conte Àngel Ruiz i Pablo. Enhorabona!!


Si voleu llegir la seva narració, feis clic aquí.ATLETISME DIVERTIT
El CEIP Àngel Ruiz i Pablo ha quedat en primera posició,  tant a la categoria masculina com femenina, al torneig "Atletisme divertit" realitzat a Menorca.
Els nostres equips participaran al torneig nacional "Jugando al  atletismo" que es cel·lebrarà els dies 13 i 14 de maig a Getafe.

ESCOLARITZACIÓ


Carnaval


Recordam el calendari escolar!!!


CARNAVAL 2017DIA ESCOLAR DE LA PAU I LA NO-VIOLENCIA

A l'entrada de l'escola trobareu tres mapes , un de Menorca, un d'Espanya i un del Món.
Tots els filletes i filletes han posat la seva foto al lloc de naixement. D'aquesta foto en surt un fil verd que arriba fins el lloc de naixement del seu pare i un de taronja per al de la seva mare.
De la foto dels fillets i filletes nascuts fora de l'illa, surt un fil blau fins Menorca.

Així hem pogut comprovar totes les connexions entre la Nostra Escola i el Món.

CURSA SOLIDÀRIA
PER AJUDAR ALS REFUGIATS DE SÍRIAHem recollit 350€.

Aquests doblers aniran destinats a l'ONG "ACCIÓN PLANETARIA"  on  col·labora la PLATAFORMA BENVINGUTS REFUGIATS MENORCA.

Moltes gràcies a tots els que heu col·laborat.

CONCURS DE POSTALS

Volem donar les gràcies a tots els alumnes que han participat al concurs de postals de Nadal. 
La postal de Nadal seleccionada per representar l'escola és la postal realitzada per n'ALBA OLIVENCIA HERNÁNDEZ de 5è A
SOM UN CENTRE ECOAMBIENTAL

Dia 28 de novembre a la seu de la Delegació Territorial d'Educació a Menorca es va dur a terme el lliurament dels certificats i guardons de Centres Ecoambientals del curs 2015-2016. La nostra escola va assistir a aquest acte i va rebre un guardó per la feina realitzada en educació ambiental.
CONCURS POSTALS DE NADAL
Com cada any l'escola organitza el concurs de postals de Nadal per elegir la felicitació del centre.

El lema d'aquest curs es TOTS IGUALS, TOTS DIFERENTS!

Per veure les bases del concurs clicau aquí.
Teniu fins dia 2 de desembre per presentar la vostra postal. Animau-vos!RESULTATS ELECCIONS CONSELL ESCOLAR


Han estat elegits  com a representants al Consell Escolar de Centre, els/les candidats/tes següents:

 •     Josep Serra Pons
 •     Miguel Enrich Torrus

LLIBRES CURS 2016-2017

clica aquí

 • MATERIAL ESCOLAR CURS 2016-2017
 • FESTA DE FI DE CURS


 • ENTREVISTA A L'AVI MIN
Aquí teniu la interessant entrevista feta a l'avi Min pels alumnes de tercer sobre l'ús de l'energia abans i ara. CLICA AQUÍ! • BEQUES MENJADOR CURS 2016-17

 • Convocades les beques de menjador.
 •  Entrega de sol·licituds del 9 al  23 de maig de 2016
 • Més informació aquí o a la secretaria del centre

 


 • CAMPIONES DE MENORCA

El passat diumenge 13 de març, les al·lotes de 5è i 6è varen anar a Ciutadella per participar a la final d'Atletisme Divertit. Van quedar campiones de Menorca i representaran a les Illes Balears al Campionat d'Espanya que tindrà lloc a La Rioja el proper mes de maig.


 • CARNAVAL 2016
 • CURSA SOLIDÀRIA DIA DE LA PAU