VALLHONESTA i MINI-CURSES INFANTILS  2010
 
 
Sant Vicenç de Castellet
 
 
 

 

Una Cursa diferent, on cada corredor és important i cada detall compte

AQUEST ANY REGALEM UNA ESTORA PER POSAR A L'ENTRADA DE CASA A TOTHOM QUI ARRIBI A META  (MÀXIM 350 PARTICIPANTS). A LES INFANTILS MEDALLA I ALTRES OBSEQUIS !!!!!
 
 
MENÚ ESPECIAL PER CORREDORS I ACOMPANYANTS !!!!!!!!!!!!
 
 
Apreciats amics i amigues,

 

Ens complau convidar-vos un any més a la cursa “Vallhonesta i Minicurses infantils”. Molts de vosaltres ja heu vingut altres vegades, pels que no, ens agradaria comentar-vos que Vallhonesta és una cursa que no es pot definir com de Muntanya pura, però tampoc és de ruta. És un entremig. El circuït és realment molt maco ja que passa pel costat del parc natural de la Serra de l' Obac i arriba fins a l'ermita de Vallhonesta on hi ha unes vistes precioses de Montserrat i del Montseny, un indret màgic i ple de natura. La distància són 13,6 kms i aquest any repetim el repte de l'hora: tothom qui baixi de 60 minuts per completar el circuït li regalem una ampolla de vi de la zona .

 

No obstant, per nosaltres són molt importants les curses infantils ja que representen el futur del nostre esport i volem fer-los partíceps d’aquesta festa. Hem de treballar per l’esport de base i incentivar a la canalla a fer activitat, a esforçar-se, a ser constants a fer-los veure que l’esforç i el compromís d’avui és el camí per tenir l’èxit del demà; i què millor que ensenyar-los això jugant i fent-los correr ?

 

Cada any l’equip que treballem amb la cursa hi posem la màxima il·lusió en que surti bé, en que quan marxeu del poble i aneu cap a casa penseu “que ve que ens han tractat aquests de Sant Vicenç”. Per nosaltres l’èxit no radica en tenir molts corredors, sino en que els que vingueu estigueu ben tractats, que no us falti de rès i us sentiu molt ben acollits. És per això que movem en el dia de la cursa a més de 60 voluntaris (amics  i familiars), a la policia local del poble, a altres clubs de Sant Vicenç com al Club Natació Castellet i al Centre Excurcionista de Sant Vicenç  que sense ells tot aquest circ no seria possible. A més a més,  volem agraIr de forma especial la voluntat de col·laboració que té el petit comerç del poble i l’ Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

 

Rès més, us esperem el dia 25 d’ Abril amb els brassos oberts. Serà un plaer compartir amb tots vosaltres aquest matí.

 

 

Molts quilòmetres i Salut !

 

CLUB ESQUAIX ATLÈTIC CASTELLET

Comisió de Vallhonesta i Minicurses Intantils

 
 
 
 

 

Fotografies ....                    Una mica d'història ...