Acasă

Ideea de a organiza un festival în care să fie implicate, în primul rând, Centre de Documentare şi Informare şi biblioteci a izvorât din dorinţa de a pune în valoare pasiunea pentru lectură în special, pentru cultură în general cât şi pentru a oferi un cadru de demonstrare a abilităţilor şi cunoştinţelor elevilor dobândite în contexte nonformale.

În acest scop s-a creat un parteneriat între Casa Coprului Didactic Sibiu, Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazu" Şelimbăr,Şcoala Gimnazială "G.D. Teutsch" Agnita,  Şcoala Gimnazială Poplaca, Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică, Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu şi Facultatea de Litere şi arte din Sibiu,parteneriat care va susţine realizarea obiectivelor proiectului.

Activitatea centrală a acestui proiect o reprezintă organizarea unui Festival la nivel judeţean, "CDIdei în cărţi" ce va avea loc în data de 10 iunie 2014 la Biblioteca Judeţeană "Astra" Sibiu.

Proiectul "FESTIVALUL CDIdei in cărţi" este înscris în Calendarul Judeţean al Activităţilor Educative în anul 2014.(aprobat ISJ prin Sibiu  nr. 6727/9.12.2013, poziţia 14)


Subpagini (2): Festivalul Judeţean Noutati
Comments