Onze mensen‎ > ‎Fractieleden‎ > ‎

1. Karoline Vorthoren (fractievoorzitter)


Karoline Vorthoren woont in Zuid-Beijerland, is getrouwd en moeder van een zoon van 14 en een dochter van 7 jaar. Ze is zelfstandig beleidsadviseur van beroep. Naast haar werkzaamheden is ze als vrijwilliger werkzaam bij verschillende organisaties in Korendijk. Zo heeft ze jarenlang bestuurlijk vrijwilligerswerk gedaan bij een sportvereniging en in de MR van de basisschool in Zuid-Beijerland. Momenteel is ze lid van de Raad van Toezicht van een school voor voortgezet onderwijs. 
De afgelopen 4 jaar is ze voorzitter geweest van de WMO adviesraad Korendijk. Met deze adviesraad, waarin de leden geheel belangeloos zitting hadden, is geprobeerd om de stem van de Korendijkse burger te vertegenwoordigen in het WMO beleid van de gemeente. Daarbij werd steeds het belang benadrukt van het verenigingsleven, de (zorg)vrijwilligers en de mantelzorgers.
In haar vrije tijd studeert ze Chinees.
Op de kandidatenlijst van CDA Korendijk voor de verkiezingen van maart 2014 staat ze op de 3e plaats en zegt daarover: "Ik zou graag de belangen vertegenwoordigen van de Korendijkse inwoners voor de komende periode omdat er een aantal interessante en belangrijke ontwikkelingen op ons afkomt waar wij als inwoners een krachtige stem in zullen moeten laten horen. Het CDA Korendijk heeft behalve de inhoudelijke kennis over deze ontwikkelingen ook een sterk netwerk onder de Korendijkse burgers, bedrijven en verenigingen. Wij weten wat er speelt. Waar de pijnpunten zitten en wat de oplossingen kunnen zijn. Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat wij straks daadwerkelijk een grote steun kunnen zijn voor verenigingen, vrijwilligers en het Korendijkse bedrijfsleven".