CC Drimmelen homepage


 

CC Drimmelen


Generaal Kampioen 2014 Dick Hoogkamer   


Generaal Kampioenschap CC Drimmelen 2014
1e Dick Hoogkamer
2e Jac van Bijnen
3e Jan van Gijzel


De CC Brabant Noord Facebook groep (meld je aan, als je dat nog niet gedaan hebt):

CC Brabant Noord Facebook groep pagina

CC Brabant Noord op Facebook, een handige plek om interactief elkaar op de hoogte te houden van bijzonderheden, nieuws over meldingen in andere afdelingen, lossingen, aankomsten, vroegste meldingen, duiven verkopen, tijdstip afslaan, etcetera.


Hans Rasenberg roept de duiven binnen


PARAMYXO entingen:

De officiële (dubbele) NPO entingslijsten voorzien van een nummer, de gebruikte entingsstof, lijst met de ringnummers van de ingeënte duiven, voorzien van een originele handtekening van de bevoegde dierenarts blijven natuurlijk gewoon geldig.
Ook de formulieren die je rechtstreeks uit bijvoorbeeld het compuclub programma kunt printen zijn geldig (mits voorzien van alle vereiste gegevens en de originele handtekening van de bevoegde dierenarts). Gekopieerde handtekeningen zijn niet toegestaan. De vereniging bewaart het exemplaar met de originele handtekening van de dierenarts.


                         Live radar Duitsland Buienradar Duitsland
           Live radar België Buienradar België
Live radar Frankrijk Buienradar Frankrijk


Klik op de onderstreepte link hieronder voor een actuele bewolkingskaart:Jan van Gijzel en Bas Vervuren tonen trots de mooiste doffer en duivin van de tentoonstelling 2012. Laura van Dongen heeft de mooiste jonge duivin en Arno van Opdorp de mooiste jonge doffer.
Het mooiste viertal is deze keer van Ger Damen.
Klik op het linkje links boven (tentoonstelling) voor de verdere uitslagen.

Duivensport in Taiwan Pigeonracing in Taiwan


Postduiven in Taiwan deel 2YouTube-video

Alle doffers van de CC Drimmelen zijn gewaarschuwd, Rambo (van Jaap Rasenberg) is nergens bang voor! (Zie filmpje hieronder)

Rambo is een augustus jong van 2011, was op zijn eerste vlucht in 2012 vanuit Duffel al meteen 2e van 113 duiven in de PV Terheijden! In 2013 vliegt Rambo 8x prijs op 16 vluchten en wordt duifkampioen navluchten van de PV Terheijden.


Hieronder een Duits reclame filmpje voor de duivensport

YouTube-video