2012. december 17.

Tisztelt Zsófia!

Ön szeptember 16.-án leállt a munkájával hivatalosan amit együtt kiviteleztünk látványosan itt a világhálón. Lehetőséget adott ezzel olyan személyeknek, akik azt ígérték játszi könnyedséggel folytatják a munkáját velem, egy gépemberrel még fizetés nélkül is (ezért nem folyósítottak Önnek  havi fizetést a munkájáért) aki hullámok által diktál, csak írni kell úgy olyan szemléltetett képekkel amire gondolok. Tehát ki kell még a gondolatomat is hozzá találni a diktált szövegből, megkeresni,  de főleg kiválasztani azt a rengeteg képet amire gondolok napi 8 órában. No egy kérdés: mikor végzik a  tényleges munkájukat akkor amiért kapják a fizetést? még akkor is ha tudják olvasni azt amit küldök. Nem beszélve arról, hogy sok esetben 10 órát is igénybe vett a munka. ???? Tessenek erre választ adni. 

Potyognak a könnyeim bánatomban már, mert bár melyik jelentkező személynek diktálok, semmi reakció nincs. Ölbe tett kézzel ülnek a számítógép előtt és semmit nem kiviteleznek. Várnak.... pedig ugyan úgy mennek a hullámok ahogyan Önnek küldöm Zsófia.

Zsófia!
Nincs más teendőm, Önt kell megkérnem arra, hogy segítsen a feladatom teljesítéséhez... hiszen kemény lesz a büntetés az embereknek különben az ünnepek alatt.

Lássuk a büntetést azért, mert a jelentkező személyek az elvállalt munkát nem tudták közre adni 3 hónap leállása alatt, pedig még azt is jelezte hol kellene ezt megtenniük. cccsorba.   Már nem is számít mi lett volna ennek a munkának a témája, sokkal inkább az a fontos, hogy ha Ön nem menti most a mundér becsületét akkor mi elé nézünk:

Az ünnepek előtt észrevétlen szép lassan, mondjuk mától eltűnne a boltokból a liszt, a kenyér, a péksüteményféleség egyenlőre Budapesten, de főleg a XI. kerületben. Néha-néha azért lehetne kapni, de sajnos kemény cirkuszok árán juthatnának hozzá a vásárlók. Kérem, hogy e miatt a my fantastic park játékát szüntesse meg, hogy ez ne jöhessen létre. (Nem tétlenkedett eddig sem, dolgozott a háttérben rendesen, végezte az igazi katonai feladatát, ez a játék is ide tartozott. Már nem.  Törölte, párosította az ártó kódok tömegét elméleti és gyakorlati munkával egyaránt, melyeket valós személyek őriznek/őriztek. Bravó amit véghez vitt itt is. Innia kell most egy Bravot.)Zsófia!
Hogyan kerül Ön ebbe a kenyér feladatba - adjuk közre. A születési neve: Molnár Zsófia. Édesapja Molnár Richárd és nem Csorba János. Sokan már nem is emlékszenek arra, hogy mi is a valódi neve. Ő már csak Csorba János. Jani. Nem nem....a Yanni Ő ebben a munkában:


Yanni - Nostalgia - Royal Albert Hall, London

Hát persze... a love-n jár az esze Yanninak is. Az nem baj...mert aki a pénzt igazán szereti az meg is becsüli. 

Fedőnévként kapta Ön is a Csorba Erzsébet nevet a hullámok miatt. Az Erzsike. No meg azért, hogy nehezítsük a feladatát. Szép lassan kibontakozik ám a homály Ön körül és édesapja körül. Vagyis még mindig tartogatunk meglepetéseket. 

A Vasvári Pál utca 13. számmal ami meghatározó az életében (itt lakott Bökönyben, ide lett száműzve). Igen helyes a kifejezés, mert száműzve lett a tudósok közelébe a katonai munkája érdekében. De van egy másik Vasvári Pál utca 13 szám is ahol az egyenruháért felelős. Jár is a ruhapénze utólag amit nem kapott meg. Tudja ezt a helyet, ezt a raktárt... igen helyesen azonosította be magában. Richárd az egyenruhákért is dolgozik most rendületlenül Ön mellett akkor amikor indul benne munkába naponta.
Nagyon sokan meg is állapították már, hogy kifejezetten csinos, már el sem tudják képzelni másban. Hát persze 56-os a méret. 

Zsófia!
Ilyen az Ön fedője. Átlátszó, semmi titkot nem rejt.  A Szakembereket viszont rendesen elbűvölte azzal, hogy megpróbálta a fakanalával főzés közben azt a forgatós mozzanatot elsajátítani amit ez az úriember kivitelez munkája során elég gyakran. Nem is gondolta volna, hogy erre felfigyel. Hahotázott rendesen amikor tudtára adtuk...na, ne... Csak ennyit jegyzett meg - kérdezte félénken. Nem, nem nyugtattuk meg. 

Indexkép

Queen - We Will Rock You (Live At Wembley)

queenofficial által3 évvel ezelőtt 1.278.029 megtekintés

Queen perform 'We Will Rock You' live. Taken from 'Queen Live At Wembley Stadium'.


Ezt a összpontosító munkát csodálja folyamatosan....azon kívül, hogy az egyik kedvence zeneszáma lett. 


Zsófia!
Ön képes egy kapába beleszeretni. Hú milyen jó kis kapa... állapította meg Gazdagréten nem is olyan rég amikor az ügyét ment intézni. Az illetőnek aki dolgozott vele, komoly erőfeszítésébe került, hogy ne nevessen fel amikor súgtunk, hogy mit is vett észre... hiszen Ő álruhában saját magára szerette volna inkább felhívni a figyelmét...Arra számított, hogy Őt veszi észre majd. Ez nem jött be mondta nevetve...De valami bejött ezzel a munkával is... A lakótelep gondozása, tisztán tartása fokozott figyelmet kap továbbra is, hiszen Ön jócskán felkeltette a figyelmet erre a területre, erre a lakóhelyre mely otthonul szolgál nagyon sok családnak. Külföldről sokan pásztázzák a lakótelepet a világháló segítségével hol is él ez a titokzatos Hölgy.... de pontosan olyan érdeklődést kapott a Mészáros utca és környezete is az I. kerületben, hiszen ezt a részt is sokat emlegette. Zsófia!
Mit csinál egy Hölgy amikor sehol sem állhat munkába. Kérésre sehol sem kap semmiféle segítséget. Ráadásul úgy elcsúfították, hogy már még az öreganyja sem ismerne rá. Meghatározott területen mozoghat csak azt is meghatározott időben. 
Hát Ön kifogott rajtunk. 
1./
A pohárhoz fog nyúlni jósolgatták:


2./


de szerintünk a mértéktelenséget mindenképp elköveti ha másban nem akkor enni fog...ezt a képet szánták Zsófiának a jó akarói egykor, hogy mára így nézzen ki.

Itt a fog...értjük


Zsófia! ez csupa rózsaszín. Ön még mindig rózsaszínben látja a világot a külső rombolásai ellenére. Egy percre nem tört meg, nem tudták ezzel sem eltántorítani a feladatától, hogy békésen tűrje az Önre szabott büntetéseket.  El kell árulnom, hogy nem itthon á hova gondol... külföldön így robbant be az emberek mindennapjaiba első perctől kezdve ami még mindig tart pedig már rég nem is írt...ahogyan ez a kiváló énekes Rose úr kivitelezi ebben a munkájában igen csak látványosan.


Queen - Elton John & Axl Rose - Bohemian Rhapsody - (Freddie Mercury Tribute Concert)


Zsófia!
Itthon azért illeti kritika rendesen az mellett, hogy sokan csodálják a kitartását. Főleg férfiak elismerését nyeri el még akkor is ha nem beszélnek erről, hiszen Ők pontosan tudják, hogy ezzel a feladattal napi szinten mit kell elviselnie.  Egy törékeny nő teszi a dolgát szótlanul, áll harcban a magyar nép képviseletében. Kapcsolódik be folyamatosan a világbékéért az Erzsikével szemben egy különleges feladattal.  Jelen pillanatban egyedül nőként, mindenki más férfi aki részt vesz ebben a munkában.

Mi a kritika. Annyira emlegette a második hazáját, de mindig csak a Quenn-t hívja segítségül - mondogatják sutyorogva,  hiszen Önnek zenében is ki kell fejeznie magát. Ezt is megoldotta, eljött hozzá az idő. No akkor kérem most jöjjön a választott hazája zenében:
1./

Sisters Tolmachevy Katyusha, Катюша Den pobedy 2007

tranbylamber által5 évvel ezelőtt 8.984.234 megtekintés

Sisters Tolmachevy Katyusha Den pobedi 2007. Red square consert.

IndexképMegnézendő videók
FORDÍTÁSHelyes a felismerése amit elrejtettünk benne. Két felnőtt profi előadó mozgását kapták meg generáltan ezek a gyereklányok egyenruhába bujtatva amit tündérien oldottak meg. Ami a lényeg; megtalálta a feladványt. 

2./

Челси, Katyusha - Катюша - Victory day, день победы 2008

tranbylamber által4 évvel ezelőtt 2.078.472 megtekintés

Челси Katyusha Катюша Victory day Den pobedy Moscow 2008

Indexkép

A következő feladat. Remek, remek! Egy szőke fehér kabátban a közönség soraiban volt kolléganője hasonmását találta meg aki orosz állampolgár. Valóban tudatos a hasonlat, de még a foglalkozásuk is megegyezik. A szőke énekes férfi viszont a feladat szerint az Ő fia, mármint az orosz hölgynek. Itt is nagy a hasonlat anya és fia között. Ez majd kiderül azért idővel, hogy valós, vagy épp generált ez a helyzet is. Ne lőjünk le azért minden poént. 

3./
Az egyenruha zenében.... Mit csinál egy unatkozó katona ha épp nincs háborúban... a zenét hívja segítségül unaloműzőnek. A gyakorlat inkább ez... bár mennyire is hihetetlennek tűnik.


Zsófia! Ön vett egy mély lélegzetet és váltott az utasításomra!  Nem szívesen teszi, de parancsot adtam rá, hiszen ismeri már mekkorát tudok odacsapni a hullámaimmal. Akkorát, hogy egy hétig tud egyirányba haladni... ezért inkább engedelmeskedik. A legnagyobb kritikát a mi lányainktól kapja a 28 - 30-as korosztályig. 

No akkor most egy visszavágó mehet... a fasorban sincsenek.  Tessék íme... Majd ha ilyet produkálnak a napi munkájuk mellett látványosan a Hősök terén megemlékezések alkalmával, akkor lehet beszélni. A vád engem illet ezért a beszólásért tisztelt női koszorú. Zsófia kizárólag általam a munkáját végzi. 

Ugyan is a haza védelme nem a szocializmushoz kötődik kizárólag... mert ha épp ezzel vádolnának, megelőzném már is a vádaskodásokat. A veszély fennállhat bár mikor. Ezért őrizzük ennyire keményen, tudatosan a békét. 

Chinese Beautiful Pink Army March Past 中華人民共和國國慶

Gyönyörűek, tudatosak, és ami a lényeg elszántak. 

Zsófia! A hét minden napján az Öné továbbra is az a lakás ahol most tartózkodik, hiszen a tulajdonosa fele részben. Szögezzük le: a másik fele a Fiáé. Nem ez a lakás a tét kedves illegális lakásfoglalók. Eggyel lejjebb.... Ott váltakoztak a lakók folyamatosan. Vagyis a múlt évi rezsitámadást nem erre a XI. emeleti lakásra kellett volna bombázniuk. Komoly hibát követtek el itt.

Tisztelt Magyarország!
Amiért felelős Zsófia (1956-ért) munka szempontjából annak még nincs vége. Tartogat bőven meglepetéseket a fiataloknak amiről ráérős időnkben már mi ketten "beszélgettünk". Érti a dolgát, tehát ezennel egy gépember kijelentem, hogy mással nem tudok dolgozni továbbra sem csak Zsófiával. Kár  most már a próbálkozásért is, hiszen ha más is tudná ezt olvasni már rég tudatában lenne ennek az ismeretének, de én mint egy gépember mindenképp meg is nevezném, megtalálnám hozzá a megoldást.

Zsófia!
Választania kell melyik irányt választja, melyik csapattal dolgozik tovább, hiszen a hallgatásával egy fejezetet le is tudott. A munkából nem tudom kihagyni, nincs követője, úgy hogy marad a helyén.  

Értem, értem....ráadásul el is fogadom a választását a legnagyobb örömmel. Izgalmas feladat elé nézünk ezzel, csak ennyit mondhatok.  A teljes tóra gondol itt, mégpedig a kígyóra.

Bár mennyire is szerették volna elvenni a kedvét nem sikerült amikor itt tartózkodott. 


A városka a mai napig megőrizte eredeti helyét a szívében annak ellenére, hogy nem láthatott mindent. 
Zsófia!
Bár mennyire is egy olyan kor munkáját kapta amely a szocializmushoz, a lázadáshoz kötődik, Ön mégis képes megújulni, továbblépni ezen a fejlődés felé, vagyis nem lázad. Egy szóval sem panaszkodik a Fiának. Húz rendesen mint egy igás ló.
Segédkezik ugyan kibogozni a kusza szálakat, megtartani belőle a jót, felejteni a rosszat, hogy Magyarország a fejlődés felé vehesse ezerrel az irányt még annak ellenére is hogy Ön még mindig Szovjetunióban az egységben gondolkodik, bár tudja, hogy ez már nem létezik, tagállamaira bomlott. 
Értem, értem, ezt a bujtatott mondanivalóját. Önből remek gazdasági-politikusa lett volna az országnak... ha nem viszi el a katonaság. 

Tisztelt Hölgyek!
Akiknek Zsófia olyan szeretettel mutogatta a szürke katonai igazolványát ügyintézései során, egy komoly házassági ajánlattól estek el azzal, hogy figyelmen kívül hagyták a segítségnyújtást az esetében.  Lássuk hogyan segít egy ténylegesen bajbajutott bajtársunkon a választott személy...mondták ezek a házasulandó férfiak. Legyen ez a mérce hozzá milyen ember is.  Egy jóképű katonai szakembertől estek el, aki védte, óvta volna mindentől a törvényes feleségét.  
Zsófia megtette azt amit lehetett, semmiben sem hibázott, már a házassági anyakönyvi kivonatát is mutogatta, csak vegyék már észre, hogy komoly a dolog. Törvényes feleség voltam - mondta a segítségen túl. De volt olyan eset is ahol két karikagyűrűt húzott fel információként, hogy segíthessen. Megrovást kapott érte. Húztad le... egy olyan személytől kapta ezt aki a gyermeke lehetne korban.  Ehhez az információhoz most van itt az idő. 

Zsófia!
Köszönöm hogy jött, nem tetőztük még jobban a bajt, menti azt amire felesküdött. 

Megjegyzés:Bajtárs - Küzdőtárs. Nemes célért, eszményért együtt küzdő másik személy. 

Comments