Notícies

ENTREGA DE TROFEUS FINAL DE TEMPORADA      DISSABTE DIA 7 A LES 20H A CALÓS. 


AQUEST SON ELS PREMIATS: 


MINI MASCULÍ B CAMPIÓ DE LLIGA DEL GRUP C


MINI MASCULÍ A CAMPIÓ DE COPA I LLIGA GRUP A I SUBCAMPIÓ DE BALEARS


INFANTIL FEMENÍ SUBCAMPIÓ DE COPA


CADET FEMENÍ CAMPIÓ DE COPA


CADET MASCULÍ CAMPIÓ DE COPA


JOAN GENER COLL PER SA SEVA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT D'ESPANYA

CAMPIONS!!!!!

Tenien que guanyar almenys de 9 punts per fer campions i ho han aconseguit!!, l'equip mini masculí Autos Benejam es el campió de la lliga de Menorca. Anirà idó a les fases d'Eivissa com a primer classificat. Ha estat un partit increible, on fins els minuts finals l'emoció ens  acompanyat, on l'encert dels Boscos en atac ha estat definitiu. Felicitacions al C.B.Boscos Ciutadella i als seus jugadors, Joan, Francesc, Sergi, Luca, Oscar, Casas, Oriol, Miquel, Ivan, Jesús, Lluís i Victor. Enhorabona.

L'EQUIP MINI MASCULÍ AUTOS BENEJAM ANIRÀ A FASES

L'equip d'en Pedro Faner, el mini masculí Autos Benejam, s'ha classificat per jugar ses fases Balears a Eivissa. Després de haver guanyat brillantment sa copa, a l'equip li toca ara jugar-se el títol de lliga davant el Menorca Bàsquet a casa, aquest diumenge a les 11h a n'es Pavelló de Calós. Cal idó anar animar  el diumenge perque facin un bon partit i guanyin el campionat. Moltes felicitats a tots per la classificació i sort per el partit de diumenge!!!

CB BOSCOS EMBOTITS SA MURADETA QUEDA EN TERCER LLOC A SA COPA

Després de perdre només per tres punts devant el Menorca Bàsquet a la semifinal de la copa, l'equip mini femení va poder guanyar el partit pel tercer lloc devant l'Alcazar i  acaba idò en aquesta posició a la copa.  Ara toca fer un bon paper a la lliga, cosa que de ben segur faràn ses al·lotes ja que sempre s'esforcen molt per millorar. Felicitats a tot l'equip.


CB BOSCOS AUTOS BENEJAM CAMPIÓ DE COPA

El domini de l'equip dels Boscos en tota sa copa es va veure refrendat el diumenge matí amb el títol de copa davant al Menorca Bàsquet. L'equip va fer un molt bon partit en atac i també va dominar en el rebot. Va ser de bent prest, que el mini d'en Pedro, va començar agafar ventatge en el marcador i ja no van donar opcions a l'equip Maonés. Felicitam a tots els jugadors per el seu esforç diari, per aconseguir arribar a n'aquest nivell i convidar-los a seguir fent feina per poder lluitar també per la lliga.


FINALS A4 DE COPA

Aquest cap de setmana els Boscos tornan a jugar unes finals a4, es torn  es pel mini masculí A que dissabte jugarà ses semifinal contra l'Alcazar B a les 10,45h a Calós. El guanyador jugarà sa final de diumenge a les 12h també a Calós, amb el vencedor de l'altre semifinal, l'Alcazar a o Menorca Bàsquet. Per altre banda el mini femení B jugarà la seva semifinal amb el San Lluís també dissabte a les 9,30h en es poliesportiu de Ciutadella. El diumenge es jugaran es partits per es tercer i quart lloc i sa final també a n'es poli. Anims en els dos equips i esperam puguin fer uns bons partits.


DOS EQUIPS MINIS DELS BOSCOS PARTICIPAN AL TORNEIG NACIONAL BÀSQUET MENUT DE CIUTADELLA

L'equip mini masculí Autos Benejam i els dos equips mini femenins , fent un sol equip. Participaran al torneig nacional Bàsquet Menut de Ciutadella aquesta Setmana Santa els dies 3,4,5,6,7 d'abril. Podeu trobar els horaris a la pagina web del club bàsquet Ciutadella. Animau-vos a passar per es poliesportiu a veure el torneig aquest dies i animar als nostres equips.Encara podem recordar sa victòria en la passada edició del equip mini masculí a la final contra la Salle Manresa.Esteim segurs que els nostres equips faran un bon torneig, molta sort als dos equips i que disfruteu molt del torneig.


TRES JUGADORES DELS BOSCOS JUGARÀN EL TORNEIG CIUTAT D'ALAIOR AMB SA SELECCIÓ

Na Claudia Taltavull, n'Aina Benejam i na Teresa Negrete han estat escollides per jugar amb sa selecció de Menorca per jugar el torneig Ciutat d'Alaior aquest dies de Setmana Santa. Felicitacions a les jugadores i que disfrutin del torneig.

JOAN GENER COLL JUGARÀ AMB LA SELECCIÓ BALEAR EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA MINI

En Joan jugarà aquest pròxims dies el campionat d'espanya mini masculí a Cadiz, avui mateix es reunirà a Mallorca amb els seus companys de selecció, per fer el que serà l'ùltim entrenament abans de partir cap a Cadiz. En Joan va començar de ben petit a ses categories de s'escoleta de bàsquet dels Boscos i sempre ha mostrat molt d'interés per apendre, un bon jugador molt polifacètic que poc jugar a qualsevol lloc, encara que la seva visió del joc i el tir son les seves millors qualitats per ajudar a la selecció Balear en aquesta competició. Molta sort per en  Joan i que  disfruti molt, part important per fer-ho molt bé, cosa que esteim segurs farà.

ELS DOS EQUIPS MINI "A" DELS BOSCOS MASCULÍ I FEMENÍ CLASSIFICATS PER SES FINALS A4  

Els dos equips mini, Autos Benejam i Embutits sa Muredeta s'han classificat per jugar sa final A4 del grup A. El mini masculí d'en Pedro Faner d'una manera brillant i quedant en primer lloc perdent només un partit, lo qual vol dir jugar ses finals a casa i tenir així sa ventatge d'es factor camp. I el mini femení d'en Juanma i n'Aina en tercer lloc perdent només tres partits. Una bona classificació que dona bones sensacions dels equips minis, per lluitar per totes ses competicions aquest any. Sa feina començada fa uns anys enrera dona els seus fruits i ses categories petites del club començen a estar amb els millors a totes ses competicions de Menorca

VICTÒRIA DEL EQUIP SENIOR FEMENÍ

Han hagut de passar molts mesos per veure una victòria del equip senior femení a Calós, va ser aquest dissabte amb l'equip campió de sa temporada passada el San Lluís, les jugadores d'en Piru no estavan disposades a que pases ni un dia més per aquesta esperada victòria que es la segona d'enguany. Una gran Míriam López en 20 punts i un gran encert en atac va liderar al seu equip cap a sa victória, ben recolçada per ses seves companyes amb una pressió a tota sa pista va incomoda a l'equip San Lluiser que no va poder en cap moment superar aquesta defensa la qual va premetre recuperar pilotes i aconseguir bons contratacs.Felicitacions a tot l'equip,  de ben segur aquest es l'inici de la recuperació del equip senior femení dels Boscos.

VICTÒRIES DE LES CATEGORIES PETITES A CALÓS

Primer l'infantil masculí i després els tres equips minis que van jugar a calós aquest dissabte, van guanyar els seus partits. Victòria del infantil davant l'alcazar C, després gran nivell del mini masculí A que va tancar el marcador a l'Alcazar A, fent un autentic partidàs, no va donar opció als de Maó, segueixen liders i només han perdut un partit en tot el que duim de temporada. El mini femení  A va fer el mateix amb el Ciutadella i no deixar marge pel l'equip del poli  i finalment el mini C tornar a guanyar a l'alcazar D, molt bona sa temporada pels al·lots d'en Nasi.


EL MENORCA ENS FA UN HOMENATGE

El dissabte, el Menorca Bàsquet ens va fer un homenatge, pels 50 anys que el club compleix aquest any. Molts de jugadors, entrenadors i directius del club van ser convidats pel club de llevant, per ser-hi present. A les grades es podia veure els nostres colors ja que tothom anava de groc, per un dia especial. Vam partir tots desde Calós amb dos busus, l'ambient una vegada més impresionant, tots orgullosos de parteneixa en aquest club tan arrelat a Ciutadella.


EL CADET FEMENÍ I EL CADET MASCULÍ CAMPIONS DE COPA DEL GRUP B

El Cadet femení, després d'un partit molt disputat amb el Ciutadella, va aconseguir guanyar de dos punts en l'ùltim suspir. Tot el partit va esser molt igualat, encara que els Boscos sempre van anar per davant. Gran partit de na Sandra que en atac va estar molt encertada i també destacar a tot l'equip en defensa que va fer un esforç amb sa seva lluita per cada pilota. Felicitats a totes i al seu entrenador en Pedro Faner.

Per altre banda el cadet masculí d'en Maties i en Sebastià, va fer un partit molt complert i va guanyar d'una manera contundent al Ferreries que va lluitar fins el final a pesar de sa superioritat clara dels Boscos. Un gran Toni Vivó en atac i juntament amb en Jesús Castell van dominar els rebots, tots els jugadors van estar molt concentrats durant tot el partit i van saber en tot moment el que havien de fer. Felicitats a tot l'equip.

També volem destacar a l'equip infantil masculí d'en Fredo que no van poder estar a la final, però van poder aconseguir sa tercera plaça, guanyant al Ciutadella en el darrer partit.FINALS A4 CADET , ELS BOSCOS CLASSIFICATS

Els dos equips cadets masculi i femení classificats per jugar sa final , jugaran aquest diumenge 26 de febrer sa final de copa del torneig A4 que es juga a Ciutadella.

 Ses al·lotes juguen en es poliesportiu de Ciutadella a les 12h contra el C.B. Ciutadella.  Els al·lots jugan a Calós a les 18,15h contra l'equip que guanyi la  segona semifinal entre el Menorca Bàsquet i Ferreries. 

Un èxit per els dos equips cadets, esperam que demà facin un bon partit i lluitin per ser camipons del torneig A4.JOAN GENER A LA SELECCIÓ BALEAR

El jugador del equip mini masculí Autos Benejam, Joan Gener Coll ha estat escollit amb els dotze jugadors que formaran part de la selecció Balear. En Joan jugador que surt de l'escola de bàsquet, ha passat per totes les seves categories, primer iniciació i després premini. L'any passat ja va formar part del grup del mini A, sent molt important per l'equip, el qual es va classificar per les fases i  enguany, el seu darrer com a mini, es peça clau dins l'equip d'en Pedro Faner , que va lider de la copa, jugant un molt bon bàsquet. Felicitats Joan, t'ho mereixes!!

ÈXIT EN LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 50 ANYS DE BOSCOS

Sense cap dubte, el dissabte va esser un dia especial pel club bàsquet Boscos. 50 anys d'història es van veure reflexades per uns moments al bar de calós. Gent de totes ses decades d'aquests 50 anys, es reuniren per gaudí de la presentació del llibre escrit per en Guillem Benejam. Un llibre que ens recorda que els Boscos som una familia i un club referent a Menorca i a ses illes Balears. Tothom volia un exemplar i inclòs molts el varen llegir insitu, ja que no tenien espera per veure aquella anècdote, aquella foto.Sa felicitat de sa gent era visible en les cares, de retrobar-se desprès de anys i disfrutaren del acte conm si no hagues passat el temps i encara estesin en actiu i xerresin d'aquella anecdota a un partit determinat i enrrera en el temps. Els Boscos de Ciutadella una vegada més a estat amb els seus i ha sabut fer un reconeixament a tots els que un dia, bé com a jugador , entrenador, col·laborador , directiu, president o simplement com aficionat van perteneixa o encara fins i tot son en aquest club. Felicitacions a tots es que heu fet possible que aquest club sigui aqui on es 50 anys desprès


PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 50 ANYS DE BOSCOS

JOAN GENER A SA PRESELECCIÓ BALEAR


El nostre jugador mini Joan Gener, viatge aquest cap de setmana a Mallorca per incorporar-se a la preselecció Balear.
Son 16 jugadors de ses Illes dels quals dos son de Menorca, en Joan del C.B.Boscos Autos Benejam es un d'ells. Li desitjam que ho disfruti i que demostri totes ses seves qualitats.


TIRURIIIIIIIIT!!
Ahir vespre, Dissabte 21 de gener el C.B. Boscos Ciutadella va rebre el reconeixement com a Ciutadellencs de s'any 2011, que organitza cada any el Casino 17 de gener amb el premi Fabiol de Plata.
Felicitacions a tots els que durant 50 anys heu format part, d'una manera o altre, d'aquesta gran familia esportiva.
Gràcies a tots per aquests 50 anys.
Força Boscos!!!!!!!

C.B.Boscos nominat per el premi Ciutadallencs de s'any.(fabiol de plata)
Un orgull per aquest club, votau i ajudau aconseguir-ho, ho podeu fer a sa pagina web del casino 17 de gener.
http://www.casino17degener.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=63&Itemid=81
www.casino17degener.org
Centre Cultural, Social i Esportiu Casino 17 de GenerEl nostre equip del mini masculí C Regals Maribel, ha participat al primer torneig de mini masculí de la ciutat d'Alaior. Com era d'esperar han lluitat com es amb ells habitual i han protagonitzat un bon torneig quedant segons darrera de l'antitrió C.B.Jovent.
Aquest son els resultats, Jovent 69 Boscos 39 i Boscos 59 Alcazar 37.


Mar Bosch amb mini femení i en Joan Gener, en Francesc Bosch i n'Oriol Aguilera amb el masculí del nostre club, son escollits per anar a Mallorca en sa preselecció Balear els dies 7 i 8 de gener. Felicitacions i molta sort per ells i a disfrutar-ho.

S'acaba s'any i s'atura sa competició. Sa junta directiva felicita al seus entrenadors pel bon inicici de temporada amb una picada al bar de Calós i els desitja que pasin unes bones festes de Nadal. El seu president Victor Taltavull els hi agreix la seva feina i els convida a seguir en sa mateixa linea i desitja per l'any dels 50, molts d'exits.

Sa junta directiva aparca sa feina per un dia i celebra el primer sopar de sa temporada a Ses Voltes, el bon humor i es bon ambient de l'actual junta va ser la tònica durant tot el sopar, ara ja pensen en sa proxima...

Ses infantiles juguen el memorial Toni Casas en es poliesportiu de Ciutadella.
Dissabte dia 10 de desembre a les 9,30h contra l'Alcazar i si guanyen,  jugaran sa final a les 16h del mateix Dissabte. Molta sort a totes ses nostres jugadores.

Els minis masculins i femenins es concentren a Ferreries amb una trobada per demostrar sa seva valua davant els selecionadors Balears. Na Núria, na Mar i na Francina per part de ses al·lotes i en Luca, en Joan, en Francesc i n'Oriol per part dels al·lots son convocats per l'entrenament del capvespre amb els millors de Menorca, molta sort a tots i totes.

L'equip senior femení aconsegueix sa victoria a es Castell per 1 punt de diferencia. Felicitacions a tot l'equip per s'esforç, fent feina arriban ses victories anims i a seguir!!

S'han produït canvis als calendaris mini masculí i femení, descarregueu-vos els nous a la pestanya de calendaris de les competicions.

Nous calendaris també de sa lliga junior masculí, aquesta setmana dia 2 de desembre primera jornada a Calós. Descarregueu-vos el calendari.

Aquest dissabte començen els més petits d'iniciació a les 10,45h a Calós, també en aquesta hora el premini masculí. El dissabte matí queda complert a Calós amb l'infantil masculí a les 9h i el mini C a les 12,30h.  
PRESENTACIÓ C.B.BOSCOS 2011-2012Comments