Despre Noi‎ > ‎

Instructori

D-na Smaranda M Albeck - Director Executiv

Fondator al programului de la Castelul Copiilor impreuna cu alti cativa entuziasti romani, Smaranda este in prezent responsabila cu partea administrativa si promovarea activitatilor de la Castelul Copiilor.

MS in Matematica (Cluj-Napoca, CJ, Romania)
MBA (Sloan School of Management, MIT, USA) 

Contact:  617-233-4493,smaranda@rhythmicdreams.com
 
 
 
 
D-ra Raluca C. Honciuc - Instructor Coordonator

Preda elemente de limba si cultura romaneasca. Raluca are studii de specialitate in educatie si are o experienta didactica de peste 10 ani cu prescolari, scolari mici si adulti. Deasemenea, este coordonatoarea programelor si este responsabila cu planificarea activitatilor de la Castelul Copiilor.

M Ed. Consiliere Psihologica (Cambridge, MA, USA)
B.A. Socio-Psiho-Pedagogie (Cluj-Napoca, CJ, Romania)
Liceul Pedagogic "Mihai Eminescu" (Targu Mures, MS, Romania),
Certificat de Predare a Lb. Engleze (Boston Academy of English, Boston, MA, USA)
 
  
 
 

 
  
 
 


 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

D-na Corina Palermo
 
Corina este colaboratoarea de la Grupa Buburuzelor.  

 

D-na Dana Vilcu
 
Dana este colaboratoarea de la Grupa Fluturasilor unde jocul, miscarea si creativitatea sunt la cote maxime. Dana este o persoana energica, resposabila si talentata in lucrul cu cei mici. Tactul pedagogic si l-a format si perfectionat in cei 6 ani de munca in gradinite si scoli din Bucuresti si Buzau. A absolvit Liceul Pedagogic (1997) si Facultatea de Psihologie din Bucuresti (2002).
 

D-ra Manuela Mates - Instructoare
Manuela este instructoare la Grupa Albinutelor si preda elemente de limba romana, scriere, citire, matematica, jocuri didactice, si muzica. Manuela are experienta deosebita cu copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani si urmeaza cursuri de specializare de Asistenta Medicala.
 
 D-ra Lorelei Stoica - Instructoare  
 
Lorelei este instructoare la Grupa Voiniceilor unde ii sprijina si incurajeaza pe cei mai mari dintre cei mici sa foloseaca Limba Romana in diverse contexte si proiecte pe care le propune. Mai mult, Lorelei aduce impreuna cu experienta academica si profesionala, o experienta personala semnificativa in ceea ce priveste impletirea culturii romanesti si americane de la o varsta frageda.