Bicicletes al tren

La campanya
Aquesta acció forma part d'una campanya organitzada a nivell estatal per la coordinadora ConBici, per tal de promocionar la intermodalitat amb el tren, és a dir, la combinació de la bicicleta i el tren com a mitjà de transport per a desplaçar-nos.


Aquesta reivindicació es va realitzar a diferents ciutats espanyoles de forma coordinada el diumenge 26 d'octubre, coincidint amb la trobada estatal de ciclistes intermodals realitzada a l'estació d'Atocha de Madrid.
Més informació de la campanya estatal a http://www.conbici.org/bicisaltren/ 
Més informació sobre la precària situació de la intermodalitat a l'estat espanyol: http://www.conbici.org/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=61Objectius:

· Sol·licitar a Renfe unes millors condicions d'accés de la bicicleta al ferrocarril, tant als vagons com a les estacions (aparcaments segurs).
· Denunciar les dificultats que hi ha actualment per a combinar bici+tren en els nostres desplaçaments.Què vam fer a Castelló?
El diumenge 26 d'octubre, alhora que els companys de la resta de grups de ConBici estaven concentrats a l'estació de Chamartín de Madrid (en la Trobada estatal de Ciclistes Intermodals), nosaltres ens vam trobar a l'estació de Castelló. Alguns companys van vindre amb tren des d'Almassora.
Vam fer una concentració de protesta a Renfe, a l'entrada principal de l'estació. Tot seguit, vam presentar una reclamació escrita i formal al Servei d'Atenció al Client, adjuntant aquest escrit (RECLAMACIO.pdf).