TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Sarau de primavera a Sant Eulàlia de Ronçana (Taller)

15 de maig 2017, 0:34 publicada per Castellers de Caldes   [ actualitzat el 15 de maig 2017, 0:44 ]
 Aquest dissabte 13 de maig ens han convidat a participar al Sarau de Primavera de la població veïna de Santa Eulàlia de Ronçana. Ens hi hem acostat, amb cotxes particulars, i hi hem fet un taller.


 El lloc triat ha estat l'esplanada de l'ermita de Sant Simple, una capella d'origen romànic amb referència documental des del 1232, a on el col·lectiu juvenil "La Timba" s'ha encarregat de conduir una jornada farcida d'actes. Aquest grup de joves, que prenen el nom de la campana d'aquesta capella, ens han donat pas a partir de les 18:00 hores aproximadament.


 El taller, com ja és habitual, ha consistit en fer diverses proves com les que es poden fer a l'assaig però convidant a participar al públic assistent, encara que no formin part de la colla. Així s'han pogut veure proves de pilars, torres, pinyes, etc. Una altra activitat, molt celebrada per la canalla, ha estat el fet de penjar unes llaminadures d'un cordill a una certa alçada per motivar als petits a pujar i recollir-les. Finalment hem fet un pilar de quatre amb l'ajuda dels santaeulaliencs per acomiadar la nostra activitat. Un berenar per gentilesa de l'organització ha tancat la nostra participació a la jornada.

 Aquests tallers són molt importants per donar a conèixer la colla i les nostres activitats així com per captar gent que pugui estar interessada en formar-hi part i facilitar-los-hi.

 


  Propera actuació el dia 21 de maig a Mollet del Vallès en motiu de la 5ena trobada de colles del Vallès.
Comments