TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

#DiadaPrimavera20

18 de maig 2016, 5:03 publicada per Castellers de Caldes   [ actualitzat el 24 de maig 2016, 0:37 ]

15 de maig primera diada Caldes! A les 10 del matí alguns escaldats ja érem al local ultimant els preparatius de la diada. A les 11:30, a l’estació d’autocars, començava la cercavila encapçalada pels Castellers de Caldes de Montbui i seguida pels Nyerros de la Plana i els Castellers de Roquetes, que va arribar fins al barri del Bugarai. A la plaça ens hi acompanyaven també l’associació de veïns del Bugarai i els amics del Proyecto Pol, un plaer formar part d’aquesta festa, un any més. també vam comptar amb la presència d’alguns representant de l’Ajuntament de la Vila.

Abans de començar la diada va haver-hi la primera sorpresa, vam presentar el padrí d’honor. Enric Masip, destacat jugador d’handbol, ens va acompanyar durant la diada i ens va apadrinar en aquest any tan especial, els escaldats fem 20 anys! per això li vam fer entrega d’una camisa de la colla. Després de la foto de colla amb l’Enric començà la diada.

Els pilars d’entrada van obrir la jornada. La colla se Sant Pere de Ribes, els Castelleres de Roquetes, van realitzar un pilar de quatre per sota, els Nyerros un pilar de 4 i nosaltres dos pilars de quatre.

Com a amfitrions, els Escaldats vam obrir ronda i vam descarregar el tres de set, castell que ja va sent habitual a cada diada. A continuació era el torn dels Castellers de Roquetes que van intentar, també, el tres de set, però pujant dosos el castell va anar perdent mida i abans de coronar-se el castell es va desplomar. Tot i l’ensurt, i que alguns membres de la colla van haver de ser atesos, sabem que estan tots bé. Des d’aquí els desitgem molts ànims i una ràpida recuperació. Al cap d’uns minuts va continuar la diada i els Nyerros van descarregar un tres de sis. Després, en ronda de repetició, els castellers de Roquetes van descarregar el tres de sis.

En segona ronda els escaldats vam descarregar un cinc de sis; els castellers de Roquetes, després d’un primer intent desmuntat, van aconseguir descarregar un tres de sis amb agulla. Tancant aquesta segona ronda els Nyerros de la Plana van descarregar, també, un tres de sis amb agulla.

Va arribar la tercera ronda i els Castellers de Caldes de Montbui vam descarregar el tres de sis per sota. Els últims assaigs havien anat molt bé, i després de temps sense fer-lo, el vam tornar a lluir a plaça! Els Nyerros de la Plana després d’un intent desmuntat de la torre de sis que presentava alguns problemes a nivell de pinya, van poder descarregar-la amb èxit.

I abans d’acabar la diada vam alçar els pilars de sortida, els Escaldats vam descarregar un pilar de 4 i Roquetes i Nyerros un pilar de quatre cada una.

Les gralles van començar a sonar, però no la cançó habitual sinó que va sonar l’aniversari feliç mentre entrava al mig de la plaça un gran pastís, de fusta, coronat pel número vint!!! La canalla de les tres colles va ser l’encarregada de bufar les espelmes, des de primera fila. Una simbòlica bufada d’espelmes conjunta, mentre queia confeti de colors van aportar el toc festiu a la diada. L’entrega dels records i balls de canalla van posar punt i final a la jornada. Això si ... abans de marxar pica-pica i beure fresc per tots i totes!!

Recordeu que encara està en marxa el concurs d'instagram fins al proper diumenge 22 de maig a les 23:59! Animeu-vos a participar-hi!

Va colla seguim així!! Ens esperen grans diades i més actes de commemoració del vintè, som-hi Escaldats!!


Comments