TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Diada de Sant Jordi 2018 a Badia del Vallès

22 d’abr. 2018, 10:33 publicada per Castellers de Caldes
 Aquest diumenge 22 d'abril de 2018 ens hem acostat la Badia del Vallès per participar en la diada de Sant Jordi amb els Castellers de Sabadell, colla amfitriona, i amb els Marrecs de Salt. El lloc triat ha estat la plaça de l'ajuntament.

 Un cop a plaça ens hi hem posat amb els pilars d'entrada on hem fet, nosaltres un pilar de 4 aixecat per sota, i els saballuts i els marrecs 2 pilars de 4.
 
 Encetant la primera ronda els de Sabadell s'hi han posat amb un 2 de 7 ben travat. Els de Salt han bastit un 3 de 8 que han hagut de treballar a terços i quarts. Els de Caldes hem obert amb un 4 de 6 amb agulla després que en Gusti ens arengués en la importància d'aconseguir l'excel·lència en els castells de 6 per poder abordar els de 7.

 A la segona ronda els saballuts han clavat un 3 de 8 de molt bona factura. Al seu torn els marrecs han ensopegat amb un 2 de 7 molt tremolós i que han hagut de baixar quedant en un intent desmuntat, després han descarregat un 5 de 7. Els escaldats també hem ensopegat amb un 4 de 6 amb mala col·locació al pis de segons i falta de comunicació, intent desmuntat que hem repetit assolint-lo al final de ronda.

 Ja a la tercera ronda Castellers de Sabadell, després de desmuntar un peu, han fet un 4 de 8 que ha estat molt celebrat per ells mateixos. Els Marrecs de Salt s'hi han posat amb un 4 de 7 de manual, molt correcte. Els Castellers de Caldes de Montbui hem acabat amb un 3 de 6 també molt maco.

 Als pilars de sortida Sabadell ens ha obsequiat amb un vano de 5, els gironins han fet un pilar de 5 i nosaltres 2 pilars de 4.

 I amb un bon sol, molts mocadors grocs reivindicatius per la situació dels presos polítics, el toc de vermut i alguna que altra mantejada i remullada, hem clos la jornada. La propera actuació el dia 6 de maig a Badalona.

 
Comments