TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Diada de primavera a Caldes de Montbui

12 de juny 2017, 8:31 publicada per Castellers de Caldes   [ actualitzat el 13 de juny 2017, 8:23 ]
 Aquest diumenge 11 de juny hem fet la primera actuació d'enguany a Caldes de Montbui, a la plaça de Catalunya, després d'un canvi d'ubicació d'última hora. Les colles convidades avui han estat els Margeners de Guissona, amb camisa de color marró de terra mullada, i els Castellers de Cerdanyola, amb camisa verd clar. L'actuació ha coincidit amb la tradicional Firabotiga que es ve celebrant a la nostra població, és per això que la diada estava programada a la plaça de l'Àngel en el marc d'aquest esdeveniment, però per problemes logístics hem hagut de canviar el lloc.
 En un dia radiant i amb molta calor ens hi hem posat amb els pilars d'inici a on, simultàniament, els escaldats hem fet dos pilars de quatre i tant Margeners com Cerdanyola han fet un pilar de quatre cada colla.
 Castellers de Caldes hem obert la primera ronda amb una torre de 6, la tercera d'aquesta temporada, que ha sortit prou bé encara que s'ha hagut de treballar una mica. Després s'hi han posat els de Cerdanyola bastint el 3 de 7, mogudet, però demostrant que venien disposats a fer bona feina. Margeners han tancat aquesta ronda amb un 3 de 6 clavat.
 Ja a la segona ronda els locals ens hem regalat un 5 de 6 que era el primer d'aquest any demostrant així que quan la gent respon es poden assolir millor els objectius. Castellers de Cerdanyola han seguit la seva actuació de castells de 7 amb un 4 de 7 molt ben plantat. En el torn dels de ponent han descarregat un 3 de 6 amb agulla que s'ha vist molt bé tot i que eren poques camises a plaça.
 A la ronda final els escaldats hem fet el 4 de 6 amb agulla, tancant així la millor actuació d'aquest any. Els de Cerdanyola se n'han sortit descarregant un 3 de 7 amb agulla molt celebrat, que ha estat la millor construcció de la jornada. Margeners de Guissona ha tancat l'actuació amb un 4 de 6 prou correcte.
 Als pilars del final tant Castellers de Caldes com Castellers de Cerdanyola hem fet un pilar de 5 cadascú i simultàniament. Després els Margeners de Guissona han acabat amb un pilar de 4 sense més problemes.
 Un cop acabada l'actuació en Gusti, que era el cap de colla per absència laboral d'en Dídac, ha valorat que haguéssim fet la millor actuació d'enguany per bé que encara ens falta una mica per tornar a la gama de castells de 7, que seria el desitjable. "Hi som a prop", ha arribat a dir just abans que el refresquessin amb dues ampolles d'aigua pel cap. Com a fi de festa hem anat al local de la colla a prendre un pica pica i acomiadar les colles convidades. La propera actuació serà a Vilassar el 25 de juny.

 Resum de l'actuació:
 Castellers de Caldes 2P4, 2d6, 5d6, 4d6a P5.
 Castellers de Cerdanyola P4, 3d7, 4d7, 3d7a, P5.
 Margeners de Guissona P4, 3d6, 3d6a, 4d6, P4.
Comments