TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Diada del local dels castellers de Terrassa

3 d’abr. 2017, 14:19 publicada per Castellers de Caldes   [ actualitzat el 3 d’abr. 2017, 15:20 ]
  Aquest diumenge 2 d'abril hem estat a la diada del local dels Castellers de Terrassa convidats per aquesta colla i amb la companyia dels Tirallongues de Manresa que són padrins nostres.
  La jornada ha començat al local dels Castellers de Terrassa al carrer Pasteur, en una antiga nau industrial molt ben condicionada del barri de Ca n'Aurell, fent un cercavila fins al mític Raval de Montserrat que ha estat la plaça escollida per a la actuació.
  Un cop arribats ens hi hem posat amb els pilars d'entrada on els de Terrassa han fet 3 pilars de 4 i Tirallongues i nosaltres 2 pilars de 4. Les tres colles simultàniament.
 
Per obrir la primera ronda els locals s'hi han posat amb un 7 de 7 que, si bé han hagut de rectificar la pinya abans de pujar, els hi ha sortit majestuós. Tot seguit els Tirallongues, que porten aquest nom perquè així es deia un joc que jugava la canalla a Manresa, han fet un 3 de 7 prou maco. Nosaltres hem obert amb el primer 4 de 6 amb agulla de l'any que, tot i els nervis d'alguna estrena a l'agulla, també s'ha descarregat amb solvència.

  La segona ronda l'han començat els egarencs amb un 5 de 7 sòlid. Els del Bages han fet un 4 de 7 també ben resolt tot i que començava a bufar un ventet  que ha anat acompanyant intermitentment. Els de Caldes ens hem trobat amb l'ensopegada del dia quan hem hagut de desmuntar dues vegades el 3 de 6 amb agulla, el primer cop amb el castell molt tancat al col·locar terços i el segon amb una rengla torta quan ja pujava la canalla, mala sort però ja hi tornarem.
 
 A l'última ronda Terrassa ha tancat amb el 4 de 7 amb agulla també molt correcte. Manresa, al seu torn, ha descarregat el 5 de 6 i Caldes acabava amb un 4 de 6 sense gaires problemes.
  Ja als pilars de sortida, simultàniament, Castellers de Terrassa 2 pilars de 5, Tirallongues de Manresa pilar de 5 i Castellers de Caldes pilar de 4.

  I després del amanit ball de canalla i polca festiva, agraïments als músics, i un pica pica, hem tornat al bus i fins Sant Jordi que anirem a Olot.  Resum de l'actuació:

 Castellers de Terrassa 3P4, 7d7, 5d7, 4d7a, 2P5
 Tirallongues de Manresa 2P4, 3d7, 4d7, 5d6, P5
 Castellers de Caldes 2P4, 4d6a, 2id3d6a, 4d6, P4
Comments