TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

DIADA DE LA BOLERA

20 de jul. 2016, 11:22 publicada per Maria Font
A les 9.30 uns quants Escaldats érem al local per preparar les taules i portar els jocs cap a la plaça Moreu que avui tenim matinal infantil, abans de l’actuació. A les 10 i poc ja teníem l’inflable a punt, els jocs de fusta grans preparats i l’Albert començava a fer bombolles. Va ser cap a les 11 quant molta canalla, de les colles i de Caldes gaudia amb totes aquestes activitats.

Cap a les 12:15 les camises de colors ja omplien la plaça i els castellers i castelleres es començaven a enfaixar. Ens esperava una gran diada amb quatre colles els Capgirats de Casteller del Vallès, els Castellers de Mollet, els Castellers de Sant de Sant Feliu del Llobregat i nosaltres els Escaldats.

 Els pilars d’entrada donaven el toc d’inici de la diada de la Bolera, on totes les colles van fer un pilar de 4 i els castellers de Caldes de Montbui dos pilars de quatre.

Els Escaldats obríem la primera ronda amb el 3d7, castell que vam descarregar amb canvis al tronc respecte l’habitual que estàvem fent al llarg d’aquest primer tram, bé colla!. De seguida els Capgirats van descarregar un tres de sis amb agulla,i seguidament els Castellers de Mollet van fer el 5d6, que també van descarregar. Per tancar aquesta primera ronda els Castellers de Sant Feliu van descarregar un torre de sis.

En segons ronda els Castellers de Caldes vam alçar el 4d7, després de desmuntar un peu. Tot i que al final va perdre la mida el vam descarregar, i amb estrena d’un terç! Felicitats colla. Era el torn del Capgirats que van descarregar un quatre de sis, seguit per un tres de sis per aixecat per sota dels Castellers de Mollet. Per finalitzar ronda els Castellers de Sant Feliu van descarregar un tres de sis amb agulla.

Arribava la tercera ronda, després de reunir-se la tècnica dels Castellers de Caldes va valorar i es va fer un quatre de sis amb agulla, aquest castell amb un pis més haurà d’esperar una mica però el tenim a tocar, ànims gent!! A continuació els Capgirats descarregaren un tres de sis i Castellers de Mollet un 4d6 igual que Sant Feliu del Llobregat.

Per tancar una bona diada vam fer els pilars de sortida simultàniament. Els Escaldats varem fer un pilar de cinc i la resta de colles un pilar de quatre.

Després del ballar amb la canalla i la polca entreguem els records de la diada, una placa que combina ceràmica i ferro envellit amb el logo del vintè aniversari, les quatre colles vam marxar cap al local on ens esperava un bon pica-pica i beguda fresca!! Gràcies als Escaldats que ens ho van preparar. Per finalitzar aquest primer trem molts Escaldats ens vam quedar a dinar al local!! #FEMCOLLA

BONES VACANCES A TOTS I TOTES!!

Ens retrobem el divendres 19 d’agost per encarar el segon tram #SOMHI!

Castellers de Caldes de Montbui 2p4, 3d7, 4d7, 4d6a i p5.

Castellers de Castellar p4, 3d6a, 4d6, 3d6 i p4.

Castellers de Mollet p4, 5d6, 3d6ps, 4d6 i p4.

Castellers de Sant Feliu del Llobregat p4, td6, 3d6a, 4d6 i p4.       

Comments