TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Diada del 5è aniversari de Carallots a Sant Vicenç dels Horts

10 de juny 2018, 0:45 publicada per Castellers de Caldes   [ actualitzat el 10 de juny 2018, 1:00 ]
 Aquest diumenge dia 27 de maig ens hem apropat a Sant Vicenç dels Horts a celebrar el 5è aniversari de la colla local, els Carallots, amb la participació també dels Minyons de l'Arboç i dels Castellers d'Esparreguera.
 La jornada ha començat amb una petita cercavila culminat amb uns pilars caminats a l'hora d'entrar a la plaça de l'església.

 Començant l'actuació, als pilars d'entrada, nosaltres, carallots i Esparreguera hem fet un pilar de 4 respectivament i els de l'Arboç n'han fet dos. No hi ha faltat la reivindicació de la llibertat dels nostres presos polítics.

 A la primera ronda la colla local ha fet el seu primer intent amb el castell estrella que portaven per avui, el 7 de 7, que els hi ha quedat en intent desmuntat amb els aixecadors ja posats. Tot seguit Esparreguera s'hi ha posat amb un 4 de 7 mol parat. Minyons de l'Arboç han obert amb un 3 de 6 també molt correcte i nosaltres hem plantat un 4 de 6 amb l'agulla prou maco.
 A la segona ronda els Carallots hi han tornat amb el 7 de 7 i els hi ha tornat a quedar en intent desmuntat quan l'enxaneta, que ja era a quarts, ha decidit recular. Esparreguera ha continuat l'actuació amb un 3 de 6 aixecat per sota espectacular. Els de l'Arboç, després de desmuntar un peu per quadrar mides, han bastit un 3 de 6 amb agulla. Els de Caldes hem tancat la ronda amb el 4 de 6 de manual.

 Passant a tercera ronda els de Sant Vicenç han provat amb el 3 de 7 amb agulla que els hi ha fet llenya, potser massa nervis per la diada. Esparreguera ha seguit descarregant el 3 de 7 amb bon ofici. Minyons, al seu torn, han fet el mateix amb el 4 de 6. Els escaldats, que per culpa d'una baix a d'última hora no hem pogut tirar castells de 7, hem rubricat amb el 3 de 6.


 S'ha obert una ronda de repetició on els Castellers de Sant Vicenç dels Horts han pogut descarregar l'únic castell que han portat a plaça, el 3 de 6 amb agulla.
 Finalment, als pilars de sortida, Esparreguera ha fet el pilar de 5, Carallots 2 pilars de 4, els de Caldes també 2 pilars de 4 i els Minyons de l'Arboç un pilar de 4 aixecat per sota.

 La jornada ha finalitzat amb els balls de la canalla que ens han ofert els músics i pensant en la propera trobada a Caldes el 10 de juny.

 Resum de la diada
 Castellers de Caldes de Montbui Pcam, P4, 4d6a, 4d6, 3d6, 2P4
 Castellers de Sant Vicenç dels Horts Pcam, P4, id7d7, id7d7, i3d7a, 3d6a, 2P4
 Minyons de l'Arboç Pcam, 2P4,3d6, 3d6a, 4d6, P4ps
 Castellers d'Esparreguera Pcam, P4, 4d7, 3d6ps, 3d7, P5
Comments