TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Cervelló

8 de maig 2016, 13:51 publicada per Maria Font   [ actualitzat el 8 de maig 2016, 14:00 ]
Tant si plou com si no actuem a Cervelló...

A les 10:30 ens vam trobar a l’estació d’autobusos, tot i que aquest cop molts escaldats anaven en cotxe. El temps no acompanyava i un cop a Cervelló es va decidir traslladar l’actuació al pavelló.

A les 12 tocades Matossers i Escaldats ens vam anar enfaixant per començar l’actuació amb els pilars d’entrada, on totes dues collen en vam fer dos pilars de quatre.

Van obrir la primera ronda els Matossers de Molins de Rei, descarregant una torre de sis. Tot seguit els Escaldats vam descarregar el 3d7. Tot i anar justos de camises verdes el castell va estar molt parat i la pinya compacte. Ah! i amb estrena d’enxaneta i acotxadora en aquesta estructura, felicitats petites!

En segona ronda els Matossers van intentar el 5d6, però després d’un peu desmuntat i un intent desmuntat van decidir passar ronda. Arribava el torn dels Escaldats on vam descarregar un quatre de sis amb agulla.

En tercera ronda els Castellers de Molins de Rei van intentar el 3d6 amb agulla però no els va sortir i en ronda de repetició van descarregar el tres de sis. Els Escaldats, per tancar la tercera ronda, vam descarregar un quatre de sis. Tot i que la mida no era la millor, es va descarregar sense problemes. Ah! En aquest castell també hi va haver una estrena a segons!

En els pilars de sortida els Escaldats vam fer pilar de cinc, en solitari, i després Matossers va fer dos pilars de quatre.

Mentre alguns ja s’anaven desenfaixant, les gralles sonaven i la canalla ballava a les espatlles dels grans. Després un polca i a recollir, ens esperava un bon pica-pica a la biblioteca de Cervelló. Bon profit!!!


Matossers de Molins de Rei: 2p4, td6, id5d6, id3d6a, 3d6 i 2p4.

Castellers de Caldes de Montbui: 2p4, 3d7, 4d6a, 4d6 i p5.


Comments