TEMPORADA 2017‎ > ‎Notícies‎ > ‎

ACTUACIÓ A SANT GERVASI

26 de juny 2016, 3:13 publicada per Maria Font   [ actualitzat el 26 de juny 2016, 10:09 ]
DIumenge 12 de juny, dos quarts d'onze del matí i els Escaldats pugen a l'autobús camí de Barcelona. La plaça de la Bonanova de Sant Gervasi rep a la Colla Castellera Jove de Barcelona, als Castellers de l'Alt Maresme i als Castellers de Caldes.

L'actuació ha començat al migdia amb la ronda de pilars on les tres colles han intentat dos pilars de 4 simultanis i només un dels Castellers de l'Alt Maresme ha fet llenya al final.

A continuació, la Jove de Barcelona ha obert la primera ronda amb un 7d7 sense gaires dificultats, seguit d'un 3d7 dels Escaldats molt tranquil. Han acabat la ronda els Castellers de l'Alt Maresme amb un intent de 4d6 amb agulla que després d'una despenjada de l'acotxador ha fet llenya malgrat els esforços per mantenir el pom.

La segona ronda ha començat amb un 4d7 amb agulla de la Colla Jove de Barcelona que han descarregat tot i perdre una mica les mides. Seguidament, els Castellers de Caldes han descarregat un 4d6 amb agulla i els Castellers de l'Alt Maresme un 4d6 que els ha tret l'espina de l'anterior.

La Jove de Barcelona ha intentat un 5d7 a l'inici de la tercera ronda que han hagut de baixar degut a uns problemes que ha tingut l'acotxadora a sobre del terç. Tot i així, després l'han repetit i l'han pogut descarregar. Tot seguit, els Escaldats han descarregat un 5d6 amb molta calma i els Maduixots han descarregat un 3d6.

Finalment, l'actuació ha conclòs amb el pilar de 4 i el pilar de 4 aixecat per sota de la Colla Jove, el pilar de 5 dels Castellers de Caldes i els dos pilars de 4 simultanis dels Castellers de l'Alt Maresme. Abans de tornar a Caldes ens espera un bon pica-pica!!!

                                       Crònica de Dana Ricart

Jove de Barcelona: 2p4, 4d7a, id5d7, 5d7, p4 i p4ps.

Castellers de l'Alt Mareseme: p4, p4c, i4d6a, 4d6, 3d6 i 2p4.

Castellers de Caldes de Montbui: 2p4, 3d7, 4d6a,5d6 i p5

Comments