PROPERES ACTUACIONS

12 març - 11.30h - Banyoles
5è Aniversari Esperxats de l'Estany


19 març - 12h - Santpedor

PROPERES ACTIVITATS

11 febrer- Torneig de futbol i festa a Manlleu (amb els Nyerros de la Plana, Picapolls de la Gavarresa i Tirallongues de Manresa)
NOTÍCIES:

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Es va celebrar el passat diumenge 29 de gener Llegeix més

DIADA DE LA COLLA - 13 novembre

Aquest diumenge passat vam celebrar la Diada acompanyats dels fillols Capgirats, els Castellers de Terrassa i els Castellers d'Andorra.
El temps ens va respectar i aplegats a la Plaça de Can Rius després de la tradicional cercavila vam poder alçar els nostres castells amb èxit!
Després vora 500 castellers vam gaudir del dinar que ens esperava al nostre local!
Bon final de temporada a totes les colles!

Castellers de Caldes: 2p4 3d7a 4d7a 2id4d7 3d7 vano de 5
Castellers de Castellar del Vallès: p4 td6 3d6a, 4d6 p4
Castellers de Terrassa: 2p5 5d7 7d7 td7 2p5
Castellers d'Andorra: p4 td6 3d6a 4d6a 2p4FESTA MAJOR 2016 - DIADA HISTÒRICA!

Dimecres passat Caldes va viure una diada de Festa Major històrica! La millor que ha vist la nostra plaça en 20 anys d'història. Després de la inauguració de la placa commemorativa com a "plaça de nou" va iniciar l'actuació castellera amb les colles dels Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.

Us adjuntem els enllaços a la notícia feta per l'Ajuntament de Caldes de Montbui i per VOTV:


Castellers de Caldes: 2p4 3d7 4d7a 3d7a p5
Minyons de Terrassa: 2p4 3d9f 3d8a 5d8 pd7f
Capgrossos de Mataró: 3p4 5d8 3d9f 4d8a p6

DIADA DE LA BOLERA
A les 9.30 uns quants Escaldats érem al local per preparar les taules i portar els jocs cap a la plaça Moreu que avui tenim matinal infantil, abans de l’actuació. Llegeix més...

ACTUACIÓ A SANT GERVASI


Diumenge 12 de juny, dos quarts d'onze del matí i els Escaldats pugen a l'autobús camí de Barcelona. La plaça de la Bonanova de Sant Gervasi rep a la Colla Castellera Jove de Barcelona, als Castellers de l'Alt Maresme i als Castellers de Caldes.

L'actuació ha començat al migdia amb la ronda de pilars on les tres colles han intentat dos pilars de 4 simultanis i només un dels Castellers de l'Alt Maresme ha fet llenya al final. Llegeix més.

BATEIG DELS MANYACS A LA TROBADA DEL VALLÈS

29 Maig 2016

Diumenge passat va tenir lloc a Parets del Vallès la Trobada de colles del Vallès Oriental, que agrupa els Castellers de Mollet, els Xics de Granollers i els Castellers de Caldes de Montbui. Enguany, però, la Trobada va coincidir amb una data especial: els nostres fillols, els Manyacs de Parets, s’havien de batejar aquell matí presentant-se oficialment com a nova colla castellera. Llegir més

#DiadaPrimavera20

15 de maig primera diada Caldes. A les 10 del matí alguns escaldats ja érem al local ultimant els preparatius de la diada. A les 11:30, a l’estació d’autocars, començava la cercavila encapçalada pels Castellers de Caldes de Montbui i seguida pels Nyerros de la Plana i els Castellers de Roquetes, que va arribar fins al barri del Bugarai. A la plaça ens hi acompanyaven també l’associació de veïns del Bugarai i els amics del Proyecto Pol, un plaer formar part d’aquesta festa, un any més. també vam comptar amb la presència d’alguns representant de l’Ajuntament de la Vila... Llegir més

Cervelló

Tant si plou com si no actuem a Cervelló...

A les 10:30 ens vam trobar a l’estació d’autobusos, tot i que aquest cop molts escaldats anaven en cotxe. El temps no acompanyava i un cop a Cervelló es va decidir traslladar l’actuació al pavelló.

A les 12 tocades Matossers i Escaldats ens vam anar enfaixant per començar l’actuació... Llegir més


                         + notícies  Tuits Castellers

e
ÚLTIMES ALETES:
VIGÍLES DIADA DELS MINYONS DE TERRASSA
19/11/16

3d7 

3d7 amb agulla

4d7

pilar de 5

2 pilars de 4