DONATIUS & FER-SE SOCI/A

Els temps han canviat. Abans uns pocs homes i dones del nostre país, com per exemple la Sra Dorotea de Chupitea o el Comte Güell - podien fer de mecenes i ajudar amb els seus recursos al foment de la cultura, les arts, la ciència i  les persones. Avui un munt de petits mecenes podem fer el mateix. Gràcies per ajudar-nos. 
 

 Tu també vols contribuir a la reconstrucció i recuperació del Castell Sant Miquel d’Alta-riba?

 

La recuperació del Castell Sant Miquel d’Alta-riba s’està finançat amb els donatius i les aportacions de persones altruistes i que estimen el patrimoni històric de la nostra comarca.


Avui, la continuació d’aquest projecte segueix depenent de la participació i de la generositat de persones compromeses com tu, que vulguin compartir el somni de fer realitat un Castell d’Alta-riba i que aquest important patrimoni no desapareixi per a les generacions futures.

 

Qualsevol contribució, per petita que sigui, contribuirà moltíssim a fer realitat aquest projecte.

 

Recordi que les donacions a Associacions declarades d’Utilitat Pública/ ONG / fundacions, com l’Associació d’Amics del Castell Sant Miquel d’Alta-riba (AACSMA) tenen dret a desgravació fiscal; per aquest motiu, aquestes entitats necessiten disposar de les seves dades identificatives.

 

Per la qual cosa pot enviar-nos les seves dades fiscals o preguntes al següent correu electrònic: castellaltarriba@gmail.com.

 

Pot contribuir a fer més gran el Castell d’Alta-riba amb una transferència al compte d’AACSMA: ES91-0182-7432-7902-0005-0779

 

Recordi que ELS DONATIUS QUE NO SUPERIN ELS 150 Euros permeten desgravar el 90% de l’aportació en la propera declaració de Renda.

 

Moltes gràcies pel seu suport!


Per a més infomació adreça't a nosaltres.


Comments