Notícies‎ > ‎

"LA CARA B. UNA ALTRA MIRADA AL PROCÉS" DE JORDI BORRÀS I ANTONIO BAÑOS

13 de març 2017, 3:19 publicada per Casa Irla   [ actualitzat el 13 de març 2017, 3:20 ]

El proper dissabte dia 25 de març a les 19h a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols presentem el llibre: La cara B. Una altra mirada al procés de Jordi Borràs i Antonio Baños.

Qui esperi trobar secrets d’Estat en aquest llibre no va ben encaminat. Hauran de passar molts anys, encara, perquè algú els comenci a escriure. La cara B. Una altra mirada al procés no destapa conspiracions ni històries d’espionatge. Aquest és un llibre narrat en primera persona per Antonio Baños i amb les fotografies de Jordi Borràs, on trobareu, això sí, aquelles rareses que l’imaginari col·lectiu encara situa a la cara B d’un vinil. Tot allò que ha passat durant aquests anys i ningú no s’ha cuidat d’explicar i ho fan, això sí, amb cròniques farcides d’anècdotes, curiositats i algun fet fins avui dia silenciat. Tot plegat amb un recorregut visual a base de fotoperiodisme a peu de carrer, que comença amb la consulta independentista d’Arenys de Munt de l’any 2009 i acaba l’any 2016 amb la formació del nou Govern de Junts pel Sí. La cara B. Una altra mirada al procés és, segurament, el llibre que faltava per completar aquest subgènere nou —el del procés— nascut entre reunions, manifestacions i mítings. Un llibre que neix avui però que, sense pretendre-ho, serà un trosset d’història pèl demà.

Teniu doncs a les mans més de sis anys de la història recent de Catalunya explicats per un fotògraf que podria ser escriptor, i un escriptor que podria ser fotògraf.
                                              
                                                                                                                                                    Del pròleg de l’Andreu Barnils