Notícies‎ > ‎

Inscripció per exposar a la Casa Irla l'any 2015

8 de nov. 2014, 9:07 publicada per Casa Irla   [ actualitzat el 8 de nov. 2014, 9:19 ]
La Casa Irla obre un període d'inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin exposar les seves creacions artístiques a la Casa Irla durant l'any 2015.
Es poden inscriure aquells/es artistes que creïn peces d'art pròpies, ja siguin de pintura, escultura, gravats, fotografia, o qualsevol altra modalitat artística que pugui ser exposada a la Casa Irla.
Les diferents propostes que s'inscriguin en aquest procés seran revisades i valorades per la Fundació Josep Irla i seleccionades o rebutjades en cada cas. El període de temps que romandrà l'exposició a la Casa Irla serà de dos mesos i s'iniciarà la temporada d'exposicions després de les festes nadalenques.
Podeu consultar les bases i condicions de les exposicions en aquesta pàgina:Bases exposicions.
Us podeu inscriure fins el 14 de desembre de 2014 omplint el formulari que teniu tot seguit, o bé també trucant a la Casa Irla (972.11.74.39) o bé enviant un correu electrònic a: casa@irla.cat
A l'hora de fer la selecció dels artistes que exposaran a la Casa Irla es tindrà en compte que la proposta d'exposició no hagi estat exposada anteriorment a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Inscripció per a exposar a la Casa Irla