Notícies‎ > ‎

Àngel Colom: la independència és per al benestar de les persones.

26 de gen. 2014, 2:19 publicada per Casa Irla   [ actualitzat el 28 de gen. 2014, 10:49 ]


Àngel Colom va ser dissabte 25 de gener a la Casa Irla dins del marc del cicle "El país que volem"  i ens va  oferir una conferència a l'entorn d'aquest nou estat català que estem construint. Colom va afirmar que a banda de totes les raons identitàries i històriques que envolten el procés hi ha una raó molt important que ha fet que la independència avui sigui possible: el benestar de les persones, la millora de la qualitat de vida, i la subsistència de l'estat del benestar.
En tant que president de la Fundació Nous Catalans Colom va donar dades de la implicació de la població immigrada en el procés de construcció nacional: el 31% dels immigrants que fa més de dotze anys que viuen a Catalunya són favorables a la independència.
Colom va afirmar amb contundència que el 2014 els catalans votarem. Votarem la consulta convocada pel 9 de novembre o votarem pel nostre futur com a país, però el fet és que en una data tan simbòlica com aquesta, 300 anys d'ocupació i menysteniment del fet català, el poble de Catalunya té la ferma voluntat de votar i decidir el seu futur.

Angel Colom