Të dashur miq, 
Aktualisht Casa de España nuk disponon një ambjent ku t'ju mirëpresë dhe asnjë program për kurse gjuhe, por do të vazhdojmë aktivë on line. Do t'ju vëmë në dijeni për gjthçka që ndodh në Shqipëri lidhur me gjuhën dhe kulturën spanjolle dhe duke organizuar disa aktivitete kulturore, seminare dhe provimet DELE. Shpresojmë që të hapim sa më shpejt dyert e ambientit tonë të ri. Deri atëherë, do të mbetemi në kontakt nëpërmjet faqes web dhe faqes tonë në Facebook. Për çdo pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni në adresën elektronike: casadeespana.tirana@gmail.com
Ju falenderojmë për mirëkuptimin.