eQuip de eQuips

eQlimaTICs es ? una col·lecció de manuals de gran utilitat per despertar la teva intel·ligència emocional

eQuip d'eQuips 


Project Manager


MacAndriOO Logo

Atol on es The Pacific Institute
Hem construït  solucions basades en els principis universals de la ciència cognitiva i social, que atreuen a partir de múltiples disciplines d'investigació, incloent la psicologia, l'antropologia, la sociologia, la lingüística, la neurociència i la biologia. 
Els nostres programes són guiats per un consens .... que les persones poden adaptar-se als canvis si veuen valor en ell i estan directament involucrats en la seva creació.
La nostra personalitzat, flexible, i el model experimental fa que sigui fàcil per els assistents i promotors a participar amb nosaltres en el desenvolupament del  personal, el lideratge,el valors dels  equips , o el nivell d'organització. 

Assessorem , Acompanyem i Orientem  als participants a aprendre com les creences autoimposades, limiten i  els impedeixen adonar se del seu potencial per superar  els reptes i els  obstacles percebuts. 

També oferim un menú de serveis per compartir la construcció de la visió i a valorar els impactes de la cultura de l'acompliment en les organitzacions i els seus membres.

Fundadors  

escriu En PrimaVera THINK Pensa Pregunta

Aprofitant la recent adhesió de Barcelona al programa ciutats amigues de la Gent Gran volem fer UNA CRIDA a les families, les organitzacions socials i empresarials, als organismes i a aquells que gestionen recursos i territoris a PENSAR En PrimaVera THINK Piensa Pregunta

Xarxa

Reporter

O

S

Les primeres llavors  a Manresa el Tarragones i 45 municipis de la provincia de Barcelona. Es fertilitza a Cadiz, Burgos, Madrid, La Manxa, Gijos, Andorra, Girona.

Els primers brots verds surten a la Primavera 2011 


Cooperen + Comparteixen + Comuniquen + 

senadors diputats regidors alcaldesses i alcaldes, ejecutiv@s alcaldes mayores rectores de universidad tecnicos bancarios funcionarios abogados arquitectos médicos enfermeras investigadores catedraticos profesores padres abuelos alumnos jóvenes pintores actores comerciantes informáticos enfermeres auxliars metges gerents hospitalaris propietaris i gestors en el mon de la salut xofers magatzemers tripul·lacions de avions i vaixells propietaris empleats i col·laboradors de campings petits hotels i residencies en territoris turistiques.

Periodistes de radio TV premsa i Internet resposables de comunicacio de grans corporacions agents de publicitat impressors caps del exercit policia municipal i mossos d'esquadra, propietaris accionistes  directius empleats i empleats de empreses auxiliar en el mon de la seguretat. 

 

ObservatoriOS de La Mediterrània

ObservatoriOS de La Mediterrània

eQlimaTICs es ? una col·lecció de manuals de gran utilitat per despertar la teva intel·ligència emocional