Stiinta de a deveni bogat - introducere
"Stiinta de a deveni bogat"


scrisa de catre Wallace D. Wattles
publicata pentru prima oara in 1910.


"Orice s-ar fi zis vreodata pentru lauda saraciei, ramane un fapt adevarat ca nu este posibil de a trai o viata cu adevarat completa sau cu succes pana cand nu suntem bogati".


Aceasta carte contine cheia prosperitatii la care ati visat de atata timp. Ea va va schimba viata. Luati aminte, odata ce o cititi, ca a fost scrisa aproape cu 100 de ani in urma. Unele expresii de limbaj sunt un pic arhaice (sau chiar ciudate) si va trebui sa le acceptati cu o minte si cu o inima deschisa. Amintiti-va totusi ca sunteti pe cale de a descoperi o noua si incitanta realitate. Sunteti pe cale de a invata principiile fundamentale pentru crearea bogatiei si succesului in viata. Luati-o asa cum este. Dupa cum insusi Wallace spunea, credeti si aveti incredere. Orice doriti de la viata, este acolo, asteptandu-va. Cu aceasta carte, este chiar in mainile voastre.


Publicam aceasta carte pe intinderea a 10 saptamani, zi de zi, pagina cu pagina. O puteti considera si ca o traducere aniversara, implinita inainte de centenarul tiparirii primei editii la New York de catre editura Elizabeth Towne Publishing in 1910.Lectura placuta !