ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!
(κάντε κλικ στην εικόνα από κάτω)

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Salonicaports
Salonicaports S.A. - Carports & Shadesails - Athens / Thessaloniki, Greece - Tel. 2310685830 - Fax. 2310705831 - info@salonicaports.gr
https://sites.google.com/site/carportshadesailsalonicaports/Home/

Η εταιρεία μας Salonicaports, είναι μία μονάδα απόλυτα ειδικευμένη και με αποκλειστική παραγωγή Carports (στέγαστρα αυτοκινήτων) και Shadesails (ιστία σκίασης)
Οδηγός εξελίξεων εδώ και 20 χρόνια στον ειδικευμένο χώρο υπαίθριας σκίασης, πρώτη εισήγαγε το σύστημα Do it yourself (Φτιάξτο μόνος σου)
στην παραγωγή στεγάστρων αυτοκινήτων και την αποστολή τους εντός κι εκτός Ελλάδος. Παράγει πάνω από 20 τύπους Carports !
    Επίσης, πρώτη και με μοναδικό σχεδιασμό, παρήγαγε και διέθεσε στην Ελλάδα προϊόντα της νέας αρχιτεκτονικής σκίασης Shadesails (Ιστία σκίασης)

https://sites.google.com/site/carportshadesailsalonicaports/Home/

Ιστία σκίασης χώρων

Τα σκίαστρα μας βρίσκουν πολλές κι έξυπνες εφαρμογές σε πολλούς χώρους

Φτιάξτο μόνος σου !

Δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός για να πάρεις την τοποθέτηση των προϊόντων μας στα χέρια σου. Εξοικονόμησε τα χρήματα της μετάβασης κι εργατικών του συνεργείου
στον χώρο σου και νιώσε, την χαρά της δημιουργίας δικών σου επιτευγμάτων. Από εμάς θα πάρεις πλούσια και φωτογραφημένη όλη την τεχνογνωσία τοποθέτησης !
Ανειδίκευτοι, καθημερινοί άνθρωποι εδώ και χρόνια, απόκτησαν οικονομικά το στέγαστρο τους, προστατεύοντας την περιουσία τους !


   
   
Εδώ και πολλά χρόνια, με μεράκι και ποιότητα, δημιουργούμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε πάνω από 20 τύπους στεγάστρων αυτοκινήτων.
Παράγουμε επίσης στέγαστρα δικύκλων αλλά και στέγαστρα ειδικών απαιτήσεων επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.
Η ακτίνα δράσης μας, έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της Ελλάδας με αυτόνομες κινητές μονάδες συνεργείων που έχουν βάση τους την
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά & Λεμεσό Κύπρου.
Είμαστε εταιρεία με κατοχυρωμένα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σχέδια στεγάστρων και Στατική μελέτη Μηχανικού γι αυτά.

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ & ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ & Shadesails ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ
  • Κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση 20 σχεδίων στεγάστρων και Ιστίων σκίασης Shadesails στην έδρα του αγοραστή, οπουδήποτε στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.
  • Κατασκευή και αποστολή συναρμολογούμενων στεγάστρων αυτοκινήτων, στην έδρα του κάθε αγοραστή τους, διαλυμένα. (Φτιάξτο μόνος σου)
  • Κατασκευή και αποστολή αντιανεμικών υφασμάτων σκίασης Shadesails, σύμφωνα με τις διαστάσεις το χρώμα και το σχήμα που θέλετε.
   Χωρίς το σημαντικό κόστος της τοποθέτησης από συνεργείο μας, ο αγοραστής τους εξοικονομεί χρήματα και απολαμβάνει δημιουργική ικανοποίηση, μιας και η περάτωση της τοποθέτησης οφείλεται σ' αυτόν. Από την μεριά μας, του παραχωρούμε πλούσια τεχνογνωσία, με πλήρεις οδηγίες τοποθέτησης.
   Επίσης, είναι στην διάθεσή του αγοραστή μας, ένας ειδικά σχεδιασμένος για την τοποθέτηση των στεγάστρων μας ιστότοπος στο internet, ο οποίος φωτογραφικά και με λεπτομέρειες αποκαλύπτει βήμα-βήμα όλα τα τεχνικά μυστικά της τοποθέτησης.
   Σαν παγκόσμια ιδέα το "Φτιάξτο μόνος σου" είναι σε απόλυτη έξαρση από όλες τις μεγάλες εταιρείες κατασκευών και αγκαλιάζει κάθε μέρα και πιο πολύ, όλο και περισσότερα προϊόντα. Προστατέψτε την περιουσία σας, με τα ίδια σας τα χέρια !
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ λοιπόν και κέρδισε ικανοποίηση και χρήματα...
Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως...


https://sites.google.com/site/carportshadesailsalonicaports/Home/
Κάλυψη 250 αυτοκινήτων στον χώρο της εταιρείας Bluerent