Bine ați venit

Spitalele vă aşteaptă cu braţele deschise. Noi vă ajutăm să nu ajungeţi acolo !...

 

CINE SUNTEM?
CARDIOMED s.r.l. este un cabinet medical privat specializat în prevenţia şi tratamentul bolilor cardiovasculare. Activitatea noastră în asistenţa medicală privată a debutat în 1991 iar forma actuală de organizare (s.r.l.) datează din ianuarie 1997.

Echipa CARDIOMED este formată din medici primari cardiologi şi specialişti de medicină generală care au dobândit o îndelungată şi solidă experienţă în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti. Toţi aceşti medici sunt formaţi şi antrenaţi  atât în urgenţele cardiovascularenu cât şi în asistarea pacienţilor cu afecţiuni cronicei.Medicii cardiologi activează în spitale din Bucureşti (Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Victor Babeş, Spitalul Medlife) şi sunt membri ai Societăţii Române de Cardiologie, ai Societăţii Europene de Cardiologie precum şi membri ai altor organizaţii ştiinţifice internaţionale (Fellow of the European Society of Cardiology, Professional Member of the American Heart Association, Acute Cardiac Care Working Group of the European Society of Cardiology, Working Group of Echocardiography of the European Society of Cardiology, etc). Toţi aceşti medici au  o bogată activitate ştiinţifică materializată în cărţi de specialitate şi în peste 400 de lucrări de specialitate publicate sau prezentate la manifestări ştiinţifice din România sau la congrese internaţionale.

Începînd cu 15 Februarie 2011, CARDIOMED îşi desfăşoară activitatea într-o nouă locaţie situată pe strada Hatmanul Arbore nr. 15 – 19, etaj 2, ap. 209 sector 1, Bucureşti. Suprafaţa de 300 de mp a acestei locaţii a permis  un spaţiu confortabil dedicat pacienţilor şi însoţitorilor acestora (60 mp), activitatea concomitentă şi independentă a patru medici, separarea distinctă a fiecărei activităţi şi lărgirea posibilităţilor de investigare. Spre exemplu, avem acum posibilitatea de a colabora cu medici specializaţi în apneea în somn. 

BAZA MATERIALA
Baza materială CARDIOMED cuprinde întreaga aparatură necesară investigării în ambulator a pacienţilor cardiovasculari: electrocardiografe cu 12 derivaţii, ecograf Doppler color pentru ecografie cardiacă şi ecografie vasculară, înregistrare ambulatorie a tensiunii arteriale / 24 de ore, înregistrare ambulatorie a ritmului cardiac / 24 ore (Holter), test de efort pe bicicletă ergometrică, defibrilator, aparatură de detectare a tulburărilor legate de apneea în somn (prin colaborare cu un medic specializat). Pentru efectuarea analizelor de laborator  CARDIOMED are o excelentă şi îndelungată colaborare cu laboratorul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca şi cu laboratorul privat BIOSDIAGNOSIS. CARDIOMED are, de asemenea, legături directe de colaborare cu clinici de cardiologie şi de chirurgie cardiovasculară din România şi din alte ţări (Italia, Franţa, Austria).
În felul acesta CARDIOMED este capabil, pe de o parte, să stabilească diagnosticul, să evalueze gradul de severitate al afecţiunilor pacientului precum şi evoluţia şi efectele tratamentului indicat. Pe de altă parte, CARDIOMED poate evalua gradul de risc al unui pacient care nu a dezvoltat încă o boală cardiovasculară şi poate oferi acestuia modalităţile de prevenire a acestei boli. Prevenirea bolilor cardiovasculare constituie, pentru CARDIOMED, o preocupare din ce în ce mai importantă. În acest sens, atenţia CARDIOMED se îndreaptă din
ce în ce mai mult spre rudele pacienţilor cardiovasculari în vederea surprinderii şi tratării, la acestea, a factorilor de risc care pot declanşa o boală cardiovasculară.
Datele pacienţilor sunt înregistrate în evidenţele computerizate ale CARDIOMED fapt care facilitează urmărirea în timp a evoluţiei stării lor de sănătate şi ajustarea tratamentului funcţie de această evoluţie.
Calitatea asistenţei medicale oferite de echipa CARDIOMED este oglindită, de creşterea continuă a numărului celor care ne solicită ajutorul precum şi în fidelitatea pacienţilor faţă de echipa noastră. Pentru CARDIOMED a devenit  firesc faptul de a avea în evidenţe pacienţi care sunt evaluaţi periodic de mulţi ani (unii dintre aceştia depăşind 20 de ani de colaborare continuă cu CARDIOMED). Aceşti pacienţi provin nu numai din Bucureşti dar şi din alte oraşe (Ploieşti, Constanţa, Craiova, Piteşti, Giurgiu, Alexandria, Buzău, Bacău,Focşani, Vaslui, etc).
 
NOUA NE PASA!
Încrederea reciprocă existentă între pacienţii şi medicii noştri şi profesionalismul echipei noastre sunt cheile care au asigurat şi asigură succesul CARDIOMED. „NOUĂ  NE  PASĂ !!” este starea de spirit al echipei CARDIOMED în faţa celor care ni se adresează !.

Comments