Direcció

Sergi Edo Tatay

Naix a València, on obtingué la Llicenciatura en Química a la Universitat de València, el Grau Professional de música en el conservatori “José Iturbi” de València en l'especialitat de violí ampliant amb classes de cant i piano i és Llicenciat en Ciències i Història de la Música per la Universitat de la Rioja.

Ha realitzat diferents cursos de direcció coral i direcció orquestral amb directors com Daniel Antolí o Cristóbal Soler així com tallers corals amb Laszlo Heltay o el compositor John Rutter.

Ha sigut membre de diferents cors de la ciutat de València com la Coral infantil “Joan Baptista Comes”, l'Orfeó Valencià, Cor de la Generalitat Valenciana (el cor professional d'aquesta ciutat) i cors Catalans com el Cor d'amics de l'òpera de Sabadell o el Cor Impromptu.

Ha tocat el violí de manera habitual en orquestres Valencianes i Catalanes com ara l'orquestra del conservatori “José Iturbi”, “Orquestra Clàssica Setabense”, “Orquestra de la Universitat de Barcelona”, “Orquestra Barcelona Filarmonia”, així com col·laboracions puntuals en altres orquestres.

En la seva etapa d'intèrpret de música coral o d'orquestra ha estat dirigit per directors com Ricardo Mutti, Franz-Paul Decker, Enrique Garcia Navarro, Miguel Ángel Gómez Martínez, Elio Orciuolo, Daniel Gil de Tejada, Daniel Antolí, Josep Lluís Valldecabres ...

Actualment compagina la seva tasca com a professor de música a l’Institut de Sentmenat amb la direcció de la coral de veus blanques CORAL IES SENTMENAT i la nostra coral d'adults ASSOCIACIÓ CORAL CANTS AL VENT.
Comments