Inici

T'agrada cantar? I la música? Vols gaudir de la cançó i la música més enllà de ser-ne espectador, però no saps on o potser et fa vergonya?

Si la resposta és afirmativa et proposem formar part del grup de La Foguera (grups de cantaires de ponent i amics de la música folk i tradicional de les nostres contrades). Aquest grup no és més que això, una colla d'amics que quan sorgeix l'ocasió ens reunim per cantar i fer música, amb la intenció de gaudir-ne en bona companyia. La majoria ni som professionals ni ens hi dediquem específicament però volem música a la nostra vida.

Només et cal trobar-te amb nosaltres i afegir-te a la festa! On pots trobar-nos?

La nostra activitat principal és el sopar de cantadors que fem un cop al mes, en un dia que anem decidint sobre la marxa, a la cafeteria de l'Ateneu Popular de Ponent, al número 10 del carrer Pau Claris de la ciutat de Lleida (vegeu el mapa a l'apartat Contacte). Aquestes activitats són completament obertes a tothom que hi vulgui participar: si vens a un taller o a un sopar ja ets un cantaire!

A part de les activitats esmentades, cada cop que sorgeix una ocasió ens llancem a cantar, ballar i compartir la vida ...

Què trobaràs en aquesta web?

Si aneu a l'apartat Activitats trobareu més informació sobre les activitats que fem, què és el sopar de cantaires, què fem al taller de cançó i altres de puntuals i de col·laboracions en propostes d'altres col·lectius o entitats.

A la pàgina Contacte, informació de com arribar a l'Ateneu i maneres de posar-te en contacte amb La Foguera.

Agrairem ser informats d'iniciatives similars i rebre notícia de trobades de cantadors i de música tradicional i popular.

A l'espai Agenda hi ha les dates de les nostres activitats i també d'aquelles interessants de les que hem tingut notícia.

Si t'interessa saber com va sorgir tot això ves a la pàgina D'on venim.

Hem anomenat Amics cantaires la secció amb enllaços a les pàgines personals de músics amb els que hem compartit cançons o que ens han proporcionat material amb la seua feina. Hi trobareu també referències a trobades de música tradicional arreu.

A la pàgina Arxiu hi ha un recull de fitxers que et poden ser d'utilitat, com ara els cançoners que hem anat creant als nostres sopars de cantaires, així com enllaços que poden ser d'interès.

Ens cantem al proper sopar de cantadors? T'hi esperem!!!