45è FESTIVAL CANÇÓ RESPOSTA

El festival de la Cançó Resposta compleix aquest any el seu 45è aniversari. La Cançó Resposta neix en el món marista de la necessitat de donar a conèixer els valors cristians a través de la música i la cançó, Davant d'una voluntat de millorar el nostre món, volem expressar a través de la música i la cançó el nostre desig i la nostra aportació per fer d'aquest món un lloc millor per a tots, especialment ens centrem en els valors que es desprenen del lema d'e l'any, aquest curs: MOU-TE!

El festival pretén donar resposta a situacions concretes del nostre entorn, respostes carregades de bona dosis dels valors humans en els que nosaltres creiem i treballem: la solidaritat, l'alegria, l'optimisme, la justícia, l'amistat, el treball en equip...

Com deia el P. Marcel·lí Champagnat, el nostre fundador, l'escola marista té el compromís de formar bons cristians i bons ciutadans, per això recordem la importància dels valors humans per créixer i millorar.


FESTIVAL 2018

Cada grup-classe triarà una cançó, a partir de 2n de Primària fins a 6è de Primària crearan una lletra nova.

Aquest festival es representarà a les Cotxeres de Sants, la setmana del 20 al 23 de març, amb un gran públic: vosaltres. Volem recordar que l’actuació no és el més important , sinó tot el procés previ que acompanyats pels educadors i educadores estan carregats de grans experiències que faran d'aquesta vivència un fet destacable en el seu recorregut escolar. 

ACTUACIÓ DE MARES I PARES. Si esteu interessats en actuar al ball de mares i pares, només cal que enviis un correu electrònic a info@ampamaristesscorts abans del 2 de març.

Per tal de donar cabuda al màxim aforament possible es distribueixen els cursos en 4 festivals. En el menú calendari de festivals veureu les dates i els cursos de cada festival. 

Per poder accedir a les Cotxeres podeu comprar les entrades a través d'aquesta mateixa web, en el menú sol·licitud entrades. Allà trobareu tota la informació referent a la venta i el lliurament de les entrades. També les podeu sol.licitar a través del codi QR que trobareu en el pòster de Cançó Resposta que trobareu penjat per l'escola.

A més, perquè tingueu un bon record (esperem que sigui així), l’escola farà la gravació de cada festival i oferirà l’opció de poder comprar el DVD.

Per a qualsevol dubte podeu adreceu-vos al vostre tutor/a o a l'equip de pastoral a l'adreça electrònica sants.pastoral@maristes.cat