INTRODUCCIÓ

Benvinguts i benvingudes al web del 2n Campus d'Orientació,

En aquesta pàgina trobareu totes les informacions importants i tota la documentació que es necessita pel Campus d'Orientació.

Anirem poc a poc actualitzant les informacions. Però per no fer-vos un embolic de si és la d'aquest any o la de l'any passat, us hem posat un cartell a l'inici de les pàgines que encara no estan actualitzades: PENDENT D'ACTUALITZAR.

Estigueu pendents de les novetats!! Els dies propers al Campus us enviarem un correu informatiu de l'aparició de les mateixes, a tots aquells que ja heu omplert el formulari de la fitxa personal.

Aquest segon Campus dedicat al món de les curses d'orientació, també es realitzarà a Vilada (Berguedà) i l'estada serà a la casa de colònies de Can Candi (a l'espai "CASA DE COLÒNIES" teniu més informació).

Les dates són des del diumenge dia 3 de setembre al dissabte dia 9 de setembre

NOVETAT:
El primer dia hem pensat que és millor que porteu els vostres fills i/o filles a la casa de colònies (us esperem de 10 a 11 del matí). Els monitors aniran fent la benvinguda dels participants i podran atendre les observacions que els hi vulgueu fer. Per als acompanyants, en comptes d'una cursa, us deixarem preparat un entrenament a Gironella, aquest és voluntari. Més explicació en el punt CURSES POPULARS.

Aquest Campus està pensat per nois i noies de 8 a 18 anys. Tot i que hi ha moltes edats, es faran dos grups: un de nois i noies de 8 a 12 anys i un altre de 13 a 18 anys.

És obert a gent federada i amb molta experiència en orientació, i també a aquells que es volen iniciar en aquest esport. Això es tindrà en compte quan es realitzin les activitats d'orientació.

El preu és de 325 € per als no federats i 310 € per als federats. Aquest any també hi ha un descompte de 10 € per a tots aquells que vàreu donar un cop de mà al estand de la FCOC del Saló de la Infància.

Com l'any passat, per fer els pagaments hi ha dos terminis:
  • 150 € per a tothom, quan es fa la preinscripció.Teniu temps de fer-ho fins el dia 15 de juny, si encara queden places (i si en queden després d'aquesta data, deixarem la preinscripció oberta fins al segon termini de pagament).
    NOVETAT:  Aquest any quan feu la preinscripció i la inscripció podreu fer el pagament amb targeta de crèdit (sistema TPV). IMPORTANT: Quan finalitzeu el procés de pagament, després del ok de l'entitat bancària, cal donar al botó de continuar. D'aquesta manera la inscripció serà correcta!!
  • El segon pagament és diferent: el dels no federats (175 €) i els federats (160 €). Aquest pagament caldrà fer-lo efectiu abans del dia 15 de juliol pel mateix sistema de pagament amb targeta de crèdit. NOVETAT: Les persones que van participar com a ajudants en el Saló de la Infància se us fa el descompte, però cal que primer feu el pagament de tot el Campus i després us farem el retorn d'aquests diners.
Recordeu que amb aquests diners tenen totes les activitats i l'estada inclosa. El tema inscripcions es farà des de la pàgina web de la FCOC a l'apartat d'INSCRIPCIONS (ho teniu a "ENLLAÇOS INTERESSANTS"). Els federats ja sabeu com funciona, però pels no federats, cal introduir el DNI del noi o noia, apretar continuar i després omplir la fitxa que se us demana.

NOVETAT: Hem incrementat una mica el preu del Campus, perquè la nostra intenció és sortir del mapa de Vilada per anar a fer orientació a altres zones del Berguedà.

Al venir molta gent de diferents punts de la geografia catalana no farem reunió de pares. Esperem que tingueu prou informació en aquest web, però per qualsevol cosa podeu anar a l'apartat "DUBTES I PREGUNTES".

Des de la FCOC seguim il·lusionats en promoure un Campus dedicat al nostre esport!! Esperem que tots aquells que us hi apunteu gaudiu molt!!

Per cert, aquest any volem ampliar les places, però alerta que la casa té un límit i ens han avisat que hi havia molta gent interessada en repetir i altres en apuntar-se per primer cop!!

Per anar fent boca, us deixem l'enllaç d'un vídeo que va fer un dels participants del Campus de l'any passat. Esperem que us agradi!!

https://www.youtube.com/watch?v=mMBp_mqcYv0
Subpàgines (1): CURSES POPULARS