3. ANADA I TORNADA

PENDENT D'ACTUALITZAR

Recordem que els desplaçaments d'anada i tornada els faran amb els familiars. El fet de que vingui gent de diferents llocs de Catalunya no ens permet organitzar els viatges d'anada i tornada.

ANADA

El primer dia, 2 de setembre,  els pares haureu de deixar als nois i noies a la casa de colònies de Can Candi entre les 10 i les 11 del matí. Recordeu que ens heu de donar els papers de les autoritzacions plens i signats. Recordeu que teniu una cursa preparada per als acompanyants i que aquesta té una hora de tancament de sortides (no feu tard!!). Més informació en el punt de CURSES POPULARS.

TORNADA

El darrer dia haureu d'estar a la casa de Cal Candi a les 10.30 del matí (no arribeu abans perquè ningú podrà estar per vosaltres, ja que els monitors estan ocupats amb les vostres filles i fills). Recordeu que us hem preparat un Rogaining familiar (el podeu fer amb els vostres fills i filles, si es deixen!!!).

El Campus es donarà per finalitzat cap a les 13.00, després del repartiment de premis de la Rogaining. Aquest any no s'oferirà dinar als nois i noies, però si voleu us podeu quedar a dinar pels entorns de la casa o fer una reserva en el restaurant de Cal Candi. Si trieu aquesta darrera opció millor que feu una reserva.

Si algú ha de modificar els seus horaris d'arribada i de sortida del Campus o delega la recollida a alguna altra família, cal que ens ho notifiqui a l'adreça de contacte: campus@orientacio.cat