6. CARTA DE COMPROMÍS

PENDENT D'ACTUALITZAR


ÉS REQUISIT INDISPENSABLE IMPRIMIR, OMPLIR I SIGNAR EL DOCUMENT QUE TENIU ADJUNTAT EN AQUESTA PÀGINA.

En aquest punt us posem un seguit de normes pel bon funcionament de les activitats i per afavorir un bon clima de relació:

·         Per la seguretat de tots els participants, cap d'ells pot marxar del costat dels monitors sense permís dels mateixos i tothom ha de fer cas de les consignes donades, sobretot en les activitats que comporten un cert risc.

·         Per fomentar el respecte entre ells,  en cas d'indisciplina greu o baralla amb els companys de Campus, monitors, personal de la casa o altres persones de les rodalies aquest participant  pot ser apartat d'una o més activitats.

·         Per qüestions de salut personal, perquè estem fent activitats esportives i perquè la majoria són menors, no està permès el consum de tabac, alcohol o altres drogues per part dels participants.

·         Per conscienciar de no malbaratar i per no marcar diferències entre els participants, no cal que portin diners, ni res de menjar ja que tenen totes les despeses pagades.

·         Per fomentar la relació entre els participants, els menors de 12 anys no poden portar mòbil o altres aparells electrònics. En cas dels majors de 12 anys, podran dur mòbil però només el podran treure quan algú de l'equip de monitors ho autoritzi. En cas d'incompliment d'aquesta norma els monitors poden requisar l'aparell electrònic en qüestió durant un temps o tots els dies del Campus.

En cas que algú incomplís de forma greu o reiterada alguna d'aquestes normes, ens veurem obligats a enviar-lo a casa. Si fos aquest el cas, els pares o tutors d'aquest noi o noia hauran de venir a recollir-lo a la casa de colònies o lloc on marquin els monitors en un termini màxim de 12 hores.


Ċ
Sergi Fernàndez i Baldellou,
18 de jul. 2018, 8:57