INTRODUCCIÓ

Benvinguts i benvingudes al web del 3r Campus d'Orientació,

En aquesta pàgina trobareu totes les informacions importants i tota la documentació que es necessita pel Campus d'Orientació.

Anirem poc a poc actualitzant les informacions. Però per no fer-vos un embolic de si és la d'aquest any o la de l'any passat, us hem posat un cartell a l'inici de les pàgines que encara no estan actualitzades: PENDENT D'ACTUALITZAR.

Estigueu pendents de les novetats!! Els dies propers al Campus us enviarem un correu informatiu de l'aparició de les mateixes, a tots aquells que ja heu omplert el formulari de la fitxa personal.

Aquest tercer Campus dedicat al món de les curses d'orientació, també es realitzarà a Vilada (Berguedà) i l'estada serà a la casa de colònies de Can Candi (a l'espai "CASA DE COLÒNIES" teniu més informació).

Les dates són des del diumenge dia 2 de setembre al dissabte dia 8 de setembre

NOVETAT:
El primer dia hem pensat que és millor que porteu els vostres fills i/o filles a la casa de colònies (us esperem de 10 a 11 del matí). Els monitors aniran fent la benvinguda dels participants i podran atendre les observacions que els hi vulgueu fer. Per als acompanyants hem pensat en, si voleu, podeu fer la cursa que organitza el COB pels entorns de Vilada. Si voleu més informació aneu a l'apartat de CURSES POPULARS.

Aquest Campus està pensat per nois i noies de 8 a 18 anys. Tot i que hi ha moltes edats, es faran tres grups:es faran els grups per edats, però queden obertes a canvis segons el nivell d'orientació del participant. Us deixem escrits els horaris dels tres grups a l'apartat d'ACTIVITATS.

És obert a gent federada i amb molta experiència en orientació, i també a aquells que es volen iniciar en aquest esport. Això es tindrà en compte quan es realitzin les activitats d'orientació.

El preu és de 350 € per als no federats i 335 € per als federats. Però si el pagament es fa abans del dia 15 de juliol de 2018, us farem un descompte de 25 €.

Per altra banda també hem pensat fer un descompte per a les famílies que porteu més d'un fill fem un descompte de 25 € per al 2n fill i de 35€ per al 3r o posteriors. A més a més dels 25 € si pagueu abans del 15 de juliol. Per no fer embolics, us demanem que tothom pagui, abans del 15 de juliol, tot el Campus i nosaltres al setembre ja us retornarem els diners pels germans.

Com l'any passat, per fer els pagaments hi ha dos terminis:
  • 150 € per a tothom, quan es fa la preinscripció.Teniu temps de fer-ho fins el dia 15 de juny, si encara queden places (i si en queden després d'aquesta data, deixarem la preinscripció oberta fins al segon termini de pagament).
    Com l'any passat, quan feu la preinscripció i la inscripció podreu fer el pagament amb targeta de crèdit (sistema TPV). IMPORTANT: Quan finalitzeu el procés de pagament, després del ok de l'entitat bancària, cal donar al botó de continuar. D'aquesta manera la inscripció serà correcta!!
  • El segon pagament és diferent: el dels no federats (175 €) i els federats (160 €). Aquest pagament caldrà fer-lo efectiu abans del dia 15 de juliol pel mateix sistema de pagament amb targeta de crèdit.
Totes les inscripcions que es facin després del 15 de juliol s'hauran de fer al correu fcoc@fcoc.info. Us demanaran les dades necessàries i la manera de fer el pagament.

Recordeu que amb aquests diners tenen totes les activitats i l'estada inclosa. El tema inscripcions es farà des de la pàgina web de la FCOC a l'apartat d'INSCRIPCIONS (ho teniu a "ENLLAÇOS INTERESSANTS"). Els federats ja sabeu com funciona, però pels no federats, cal introduir el DNI del noi o noia, clicar continuar i després omplir la fitxa que se us demana.

NOVETAT: Si pagueu abans del 15 de juliol, veureu que el preu del Campus és el mateix de l'any passat. Hem fet un esforç en mantenir-lo i no rebaixar la qualitat del mateix.

Al venir molta gent de diferents punts de la geografia catalana no farem reunió de pares. Esperem que tingueu prou informació en aquest web, però per qualsevol cosa podeu anar a l'apartat "DUBTES I PREGUNTES".

Des de la FCOC seguim il·lusionats en promoure un Campus dedicat al nostre esport!! Esperem que tots aquells que us hi apunteu gaudiu molt!!

Les places que tenim són de 90 persones. Quan arribem a aquest màxim haurem de tancar inscripcions.

Per anar fent boca, us deixem l'enllaç d'un vídeo que va fer un dels participants del Campus del primer any. Esperem que us agradi!!

https://www.youtube.com/watch?v=mMBp_mqcYv0
Subpàgines (1): CURSES POPULARS