INTRODUCCIÓ

Benvinguts i benvingudes al web del 4t Campus d'Orientació,

En aquesta pàgina trobareu totes les informacions importants i tota la documentació que es necessita pel Campus d'Orientació.

Anirem poc a poc actualitzant les informacions. Però per no fer-vos un embolic de si és la d'aquest any o la de l'any passat, us hem posat un cartell a l'inici de les pàgines que encara no estan actualitzades: PENDENT D'ACTUALITZAR.

Estigueu pendents de les novetats!! Els dies propers al Campus us enviarem un correu informatiu de l'aparició de les mateixes, a tots aquells que ja heu omplert el formulari de la fitxa personal.

NOVETAT: Gràcies als èxits obtinguts en les edicions anteriors, hem decidit fer dos Campus:
    * Un per a la gent de Primària des dels 8 anys, fins els 12. Aquest es realitzarà a Vilada (Berguedà) i l'estada serà a la casa de colònies de Can Candi (a l'espai "CASA DE COLÒNIES" teniu més informació).
    * Un altres Campus per la gent de Secundària, de 13 a 18 anys, es farà a l'Alberg Verge de les Neus de La Molina (a l'espai "CASA DE COLÒNIES" teniu una mica d'informació).
Els alumnes de 6è de Primària que prefereixin fer el de Secundària, ho podran fer sempre que puguin seguir el ritme dels més grans. També ho podem fer amb els alumnes de 1r d'ESO que prefereixin anar amb les de Primària, però també s'hauran d'adaptar a aquest ritme.

Les dates són des del diumenge dia 1 de setembre al dissabte dia 7 de setembre

El primer dia hem pensat que és millor que porteu els vostres fills i/o filles a la casa de colònies o a l'alberg (us esperem de 10 a 11 del matí). Els monitors aniran fent la benvinguda dels participants i podran atendre les observacions que els hi vulgueu fer.
Per als acompanyants estem pensant en preparar una cursa o entrenament, però encara no us podem confirmar res. Quan tinguem notícies ho anotarem com a NOVETAT.

Aquests Campus estan pensats per nois i noies de 8 a 18 anys. Tot i que hi ha moltes edats, es faran diferents grups: es faran els grups per edats, però queden obertes a canvis segons el nivell d'orientació dels participants. Quan tinguem alguna novetat de les activitats que es faran us ho posarem. Per ara, podeu veure les que vam fer el curs passat.

És obert a gent federada i amb molta experiència en orientació, i també a aquells que es volen iniciar en aquest esport. Això es tindrà en compte quan es realitzin les activitats d'orientació.

Aquest any, malauradament, hem hagut d'apujar els preus, ja que s'ha incrementat notablement els preus dels serveis que tenim contractats. El preu serà el mateix pels dos Campus i és de 400 € per als no federats i 385 € per als federats. Però si el pagament es fa abans del dia 15 de juliol de 2019, us farem un descompte de 25 €.

Per altra banda també hem pensat fer un descompte per a les famílies que porteu més d'un fill fem un descompte de 25 € per al 2n fill i de 35€ per al 3r o posteriors. A més a més dels 25 € si pagueu abans del 15 de juliol. Per no fer embolics, us demanem que tothom pagui, abans del 15 de juliol, tot el Campus i nosaltres a mitjans/finals de setembre ja us retornarem els diners pels germans.

Com l'any passat, per fer els pagaments hi ha dos terminis:
  • 200 € per a tothom, quan es fa la preinscripció.Teniu temps de fer-ho fins el dia 30 de juny, si encara queden places (i si en queden després d'aquesta data, deixarem la preinscripció oberta fins al segon termini de pagament).
    Com l'any passat, quan feu la preinscripció i la inscripció podreu fer el pagament amb targeta de crèdit (sistema TPV). IMPORTANT: Quan finalitzeu el procés de pagament, després del ok de l'entitat bancària, cal donar al botó de continuar. D'aquesta manera la inscripció serà correcta!!
  • El segon pagament és diferent: el dels no federats (175 €) i els federats (160 €). Aquest pagament caldrà fer-lo efectiu abans del dia 15 de juliol pel mateix sistema de pagament amb targeta de crèdit.
Totes les inscripcions que es facin després del 15 de juliol s'hauran de fer al correu fcoc@fcoc.info. Us demanaran les dades necessàries i la manera de fer el pagament.

Recordeu que amb aquests diners tenen totes les activitats i l'estada inclosa. El tema inscripcions es farà des de la pàgina web de la FCOC a l'apartat d'INSCRIPCIONS (ho teniu a "ENLLAÇOS INTERESSANTS"). Els federats ja sabeu com funciona, però pels no federats, cal introduir el DNI del noi o noia, clicar continuar i després omplir la fitxa que se us demana.

Al venir molta gent de diferents punts de la geografia catalana no farem reunió de pares. Esperem que tingueu prou informació en aquest web, però per qualsevol cosa podeu anar a l'apartat "DUBTES I PREGUNTES".

Des de la FCOC seguim il·lusionats en promoure un Campus dedicat al nostre esport!! Esperem que tots aquells que us hi apunteu gaudiu molt!!

Les places que tenim són de 60 nois i noies de 8 a 12 anys a Cal Candi (que potser les podem ampliar si hi ha més demanda, però per ara només podem assegurar les 60 primeres persones) i de 50 nois i noies 13 a 18 anys a l'alberg de La Molina. En el cas de l'alberg segur que no podem ampliar places amb facilitat per tant quan arribem a aquest màxim haurem de tancar inscripcions.

Per anar fent boca, us deixem l'enllaç d'un vídeo que va fer un dels participants del Campus del primer any. Esperem que us agradi!! I a l'apartat d'IMATGES I NOTÍCIES DEL CAMPUS, tenim un resum dels diferents dies i un enllaç a fotografies dels anys anteriors.

https://www.youtube.com/watch?v=mMBp_mqcYv0
Subpàgines (1): CURSES POPULARS