Camping Nostalgi  SIDE 3


 

 

 

 •  
 • Camping Portaler:
 •  
 • Mere Nostalgi:
 •  
 • Private Camping hjemmesider:
 • Så er der en hilsen fra Tina og Ernst Herlevsen:

  Vedhæftede billede er fra 1978, hvor jeg var på camping for første gang sammen med mine forældre og min moster og onkel fra Sverige. Turen gik til Elsegårde Camping ved Ebeltoft, og det var os der boede i teltet og kørte den gule Austin Allegro. Siden har jeg været på camping hver sommer. Hilsen Tina

   

  Så skriver vi 1963 og her kommer en hilsen fra Kim Dahl: 

  Fra vores første campingtur anno 1963  – til Jylland.

  På det første billede venter vi på færgen. På det andet billede er det min storebror og jeg der tører lillebrors bleer.

  Hilsen Kim Dahl

   

  Hans Duggen, webmaster på Hanses Campingsider har dykket

  i sine arkiver og sendt disse foto's:

  Billedet er taget i Holland på en påsketur, arrangeret af International Caravanning. Fotograferet fra toppen af en af de høje diger i Friesland.

  Bilen er en Citroën GS Weekend og CV'n en Polar 445T

   Mvh. Hans

  Det er taget i 1982 under en badeweekend på Svinø Strand. Vi kørte SAAB dengang, men det er ikke bagenden af vores bil, som man kan se.

  I 1978 købte vi en brugt, mørkeblå SAAB 900 med BW Automatgear, 123 HK – det var vildt dengang – og soltag. Et formidabelt køretøj til CV Polar 445 T, som kun havde en egenvægt på 720 kg. Der var ingen grænser for, hvor vi kunne komme hen. Selv oppe på Grossglockner var vi i 1980. Dengang var der ikke mange, der turde vove den tur med en campingvogn på krogen. I dag er det ingen sjældenhed.

  Bilen havde den skavank, at dens mørkeblå farve altid blev mat efter 5-6 dage, selvom jeg havde pudset den blank. Hver gang med 4-5 timers arbejdsindsats. Det var ret enerverende og i 1978 erhvervede jeg først nogle flotte magnesiumsfælge med ekstra bredde, det hjalp jo ikke meget på udseendet med den dårlige lakering. Så besluttede os for at strippe vognen og fik den malet i campingvognens farver. Vi må jo have været i besiddelse af penge til at blære os dengang. Til gengæld blev den også brugt som firmaets varebil til hverdag, så det var en reklamebil, der blev lagt mærke til.

  Vi havde bilen i 12 år, da var motor og gearkasse stadig perfekt. Men karosseriet var behæftet med så megen rust, at vi opgav at reparere på den.

  Mvh. Hans

   

  Søren Karstoft Pedersen har sendt denne hilsen der oser af sommer:

  Her er billede taget på Rinkenæs Camping i august 1982.

  Til højre min familie, til venstre vores genbo hjemme fra vejen i Ringkøbing.

   Den gule bil er en Mazda 626 1,6 DX årg. 1979, CV en Robin 435 Årg. 1976 – dertil et Isabella årg. 1976. Fra 1976-78 stod CV med telt som fastligger på en campingplads i Vedersø Klit. Trækket tilhørete mine forældre. CV blev købt i 1978 og indregistreret sammen med vores daværende Volvo 142 B18 årg. 1968. Det var fra før synsfri træk. Cv blev senere min, og den blev skrottet i foråret 2007 – alt træet var råddent og bunden gyngede når man gik inde i CV. Den brune bil er en Vauxhall Viva 1,6 automatic fra en gang i halvfjerdserne og dertil en Camp-Let.

  Det andet billede er fra Jespershus Camping i pinsen 1981. Læg mærke til dem i den brune SAAB ved siden af min familie (med det gule lyn) – deres telt og CV er fuldstændig identisk med vores. Det var nogen vi tilfældigvis kom til at ligge ved siden af på pladsen.

  Det sidste billede er uden CV – men har dog en vis nostalgi bag – teksten på billedet siger alt!    Hilsen Søren.

   

  NÆSTE SIDE