home‎ > ‎

side 12

Hej alle,  så er der lidt nyt nostalgi. Vi har fået denne hilsen fra Ove Rauff Tonnesen i Valby.

Hej. 1983 Det første år som alenefar, ferie skal der holdes pengene er små, så det bliver med et lånt godt slidt villatelt.
Turen går til bornholm Sandvig ved Allinge. Det er et større ingeniørarbejde at bygge en sådan “villa” men vi havde en pragtfuld ferie.
Vel hjemkommet spørger min onkel (garvet campist) hvad synes i så om at være på camping, dejligt men lidt for primitivt.
Min rare onkel siger få krog på bilen så kan i låne vores campingvign.
Som sagt, så gjort - 1984 og 1985 Vi kører med onkels campingvogn en Abbey engelsk så vidt jeg ved årg. ca 1966 det var det rene luxus i forhold til tælt, indlagt vand, gasapparat, køleskab som dog kunne drille lidt, tændingen foregik med drejeknap og fyrsten. Turen går til Jylland.


1986 Min onkels campingvogn var efterhånden blevet lidt rådden, så nu er det en lejet MKP desværre har jeg ikke kunnet finde et billede af vognen udvendig.


1987 Vi har nu lånt min brors Kabe, den er for tung til at Ladaen må trække den så min bror stiller den på plads på Sejs camping.
Det er sidste gang børnene er med på camping, da er min ældste datter 18 det var imponerende at de gad være med så længe, men de taler stadig om dengang vi tog på camping.


2002 Ny kæreste campinglivet genoptages. vi køber en 12 år gammel Bürstner city 480 tn. turen går til Nordkap, billedet er på toppen af Dovrefjel.

 Campingliv, det er lige os, så i 2004 bliver vognen skiftet ud med en ny Bürstner 460 ts. billedet er fra rødvig i 2006

Vi er helt bidt af camping så i 2008 “må¨ vi have det ultimative for os, en ny Kabe Ametist. billedet er fra norge i 2011  Med Campinghilsen Ove
*HOME*

 

side 2 * side3 * side4 * side5 * side6 * side7 * side8 * side9side10 * side11

 

Links & Tak

 

ForumComments